تکنولوژی های موبایل ها روز به روز در حال پیشرفت هستند و از فناوری های جدید در دستگاه های موبایل استفاده میشود. از جمله تکنولوژی های جدید در صفحه نمایش گوشی های جدید استفاده میشود که از AMOLED در موبایل ها استفاده میشود.
در ادامه مطلب با صفحه نمایش های AMOLED بیشتر آشنا خواهیم شد.
AMOLE :AMOLED در حقیقت همان OLED ها هستند. تصویر در این نمایشگرها از خطوط زیاد کنار هم تشکیل شده است. فاصله بین این خطوط به قدری کم است که فقط با چشم مسلح قابل مشاهده است. در حقیقت تنها تفاوت این دو نمایشگر در این است که AMOLED ها رزولوشن تصویر بالاتر و مصرف انرژی کمتری دارند. زمان پاسخ گویی و Refresh Rate در این نمایشگرها بسیار بهتر شده و در واقع ایرادات نمایشگر های OLED را ندارد.
Super AMOLED: یکی از ایرادات وارده به نمایشگرهای AMOLED این بود که زیر نور زیاد تصاویر در آن قابل مشاهده نبودند و به همین دلیل رنگ سبز از این بین حذف شده و به صورت اشتراکی با دو رنگ قرمز و آبی بدست میاید. در حقیقت تراکم پیکسل ها در این نمایشگر بیشتر شده است. با روی کار آمدن Super AMOLED ها این مشکل رفع شد. این نمایشگرها باریک تر از نسل قبلی هستند، طول عمر بیشتری دارند، عملکرد صفحه لمسی آنها بهبود یافته و همچنین مصرف انرژی آنها تا 20 درصد کاهش یافته است. تکنولوژی ساخت Super AMOLED ها از ماتریس Pen Til پیروی میکند. برخلاف TFTها در این نمایشگر هر پیکسل دارای دو ساب پیکسل است.
Super AMOLED Plus: بیشتر گوشی ها از صفحه نمایش های Super AMOLED Plus برای نمایشگر های خود استفاده میکنند. کیفیت تصاویر در زیر نور زیاد در نمایشگرهای Super AMOLED Plus بسیار بهتر است. یکی دیگر از تفاوت های این دو نمایشگر این است که در AMOLED لایه های OLED و لایه ی صفحه لمسی از هم جدا هستند در صورتی که در Super AMOLED Plus این لایه ها تلفیق شده اند.
نمایشگرهای Super AMOLED Plus را میتوان نسخه ارتقا یافته Super AMOLED نیز دانست. در حقیقت در این نمایشگرها از 50 درصد ساب پیکسل بیشتر در قالب ماتریس RGB استفاده شده است. این تفاوت های اعمال شده سبب باریکتر و روشن تر شدن نمایشگرهای Super AMOLED Plus شده است. همچنین با این تغییرات بازدهی نمایشگر تا 18 درصد افزایش یافته است.
روش های مختلفی برای مخفی سازی اطلاعات وجود دارد. ممکن است به خواهید یک درایو ویندوز را از دید دیگران پنهان کنید تا دیگران نتوانند به آن دسترسی داشته باشند.
در ادامه مطلب روش مخفی کردن درایو در ویندوز بدون استفاده از نرم افزار را آموزش خواهیم داد.
پیمایش در پس زمینه از جمله درخواست های کاربران بود که از مدت ها قبل نیاز به آن احساس میشد، مایکروسافت این ویژگی را در ویندوز 10 پیادهسازی کرد.
در ادامه مطلب شما را با این ویژگی ویندوز 10 آشنا خواهیم کرد.
حتما برایتان پیش آمده است هنگامی که فایل ورد خود را به یک کامپیوتر دیگر انتقال میدهید فونت های آن دچار به هم ریختگی میشود زیرا در کامپیوتر دیگر فونت های مربوط به ورد شما وجود ندارد.
در ادامه مطلب روش جایگذاری فونت در Word را آموزش خواهیم داد.
این ترفند در ورد 2010 ، 2013 و 2016 تست شده است. برای اینکه فونت را به همراه فایل ورد ارسال کنید ابتدا روی تب File کلیک کنید و گزینه Options را انتخاب نمایید.
در پنجره Word Option باز شده، در سمت چپ پنل روی گزینه Save کلیک کنید.
سپس در پایین پنجره روی گزینه Embed Fonts in The File کلیک نمایید.
بعد از انجام این کار حجم فایل ورد شما افزایش پبدا میکند و برای اینکه حجم فایلتان بسیار بالا نرود گزینه Do not embed common system fonts را در قسمت Embed Fonts in The File را نیز تیک بزنید تا حجم فایل ورد شما با افزایش زیاد حجم ذخیره نگردد.
حتما نام های CPU های Core i3 و Core i5 را بسیار شنیده اید ولی نمیدانید به راستی چه فرقی بین این مدل CPU ها وجود دارد و کدام یک کارایی بهتری دارد.
در ادامه مطلب تفاوت بین CPU های Core i3 و Core i5 را توضیح خواهیم داد.