Error
  • You are not authorised to view this resource.

جستجو

مهمترین مطالب

آشنایی با بد افزار جدید آیفون حتی جیلبریک نشده YiSpecter

پس از آنکه مشخص شد فروشگاه چینی اپل به بدافزار XcodeGhost آلوده شده، پژوهشگران بدافزار جدیدی را یافته‌اند که قادر به آلوده کردن هر دو دستگاه‌های مجهز به سیستم عامل iOS جیلبریک شده و جیلبریک نشده است. این بدافزار که YiSpecter نام گرفته، اولین بدافزار شناسایی شده با توانایی آلوده کردن دستگاه های جیلبریک نشده است.

در ادامه مطلب درباره بدافزار جدید آیفون بیشتر توضیح خواهیم داد.

آموزش از بین بردن ایمیل ارسال شده حتی بعد از گذشت زمان زیاد

شاید برایتان اتفاق افتاده باشد ایمیلی را برای کسی ارسال کرده باشید و بعدا متوجه شوید نباید آن ایمیل را ارسال میکردید و فکر کنید دیگر کاری نمیتوانید انجام دهید.

در ادامه مطلب روش از بین بردن ایمیل ارسال شده حتی بعد از گذشت زمان را آموزش خواهیم داد.

آموزش مخفی کردن تصاویر در iOS8

ممکن است برایتان پیش بیاید بخواهید بعضی از تصاویر خود را در گوشی آیفون خود مخفی کنید تا دیگران نتوانند آنها را مشاهده کنند.

در ادامه مطلب روش مخفی کردن تصاویر در iOS8 آیفون را آموزش خواهیم داد.

آموزش دسترسی به فایل منیجر مخفی در اندروید 6

اندروید 6 امکانات بسیاری دارد و نسبت به نسخه های پیشین تغییرات بسیاری خوبی کرده است. یکی از امکاناتی که در اندروید 6 وجود دارد فایل منیجر آن است که البته در منوی نرم افزار های آن قابل رویت نیست و مخفی شده است.

در ادامه مطلب روش استفاده از فایل منیجر مخفی اندروید 6 را آموزش خواهیم داد.

آموزش غیر فعال کردن سرویس های غیر ضروری در ویندوز 10

ممکن است برایتان پیش آمده باشد که سرعت بالا آمدن ویندوز مانند روز اول نباشد و کندتر شده باشد. بسیاری از سرویس های غیر ضروری ممکن است در بر روی ویندوز فعال باشند که باعث کند شدن بوت ویندوز گردد.

در ادامه مطلب روش غیر فعال سازی سرویس های غیر ضروری ویندوز را آموزش خواهیم داد.

مطالب مرتبط