دلیل کرش کردن مرورگر ویندوز 10

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (2 Votes)

دلیل کرش کردن مرورگر ویندوز 10

ویندوز 10 نسل مرورگر خود را به کلی تغییر داد و مرورگر Edge را همراه این ویندوز روانه بازار کرد.

اما این مرورگر مانند نسل قبلی خود مشکلات بسیاری دارد. یکی از اصلی ترین مشکلات این مرورگر کرش کردن است.

در ادامه مطلب دلیل کرش کردن مرورگر ویندوز 10 را توضیح خواهیم داد.

مایکروسافت اج گاه و بیگاه با کرش‌های حسابی رو به رو می‌‌شود. برای مثال پس از چند بار به خواب رفتن و بیدار شدن دستگاه، اج نمی‌تواند برگه‌های باز مانده را بازیابی کند و شما را مجبور به بستن این نرم‌افزار می‌کند.

مایکروسافت اج هنوز از افزونه‌های کاربردی و قابلیت‌های کاملی که در دیگر مرورگرها حضور دارد، بهره نمی‌برد و بر روی سرعت وبگردی شما تاثیر منفی می‌گذارد. بنابراین باید به فکر راه‌ چاره‌ای برای رفع این مشکل بود.


متاسفانه مرورگر کروم گوگل با ویندوز 10 هماهنگ نیست و منابع زیادی از سیستم را به خود اختصاص می‌دهد و لپ‌تاپ یا تبلت شما را بسیار داغ می‌کند. بنابراین کروم زیاد گزینه خوبی برای استفاده در ویندوز 10 مخصوصا برای باتری تبلت یا لپ‌تاپ‌ها نیست. اما فایرفاکس به مراتب گزینه بهتری نسبت به کروم به حساب می‌آید. با نصب افزونه Memory Fox حتی می‌توانید مصرف حافظه رم فایرفاکس را بیش از این بهینه کنید.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش یافتن ربات هاب تلگرام

نرم افزار تلگرام امروزه طرفداران بسیاری دارند و از امکانات جدید و جذاب آن استفاده میکنند. یکی از ویژگی های جدید تلگرام ربات های این نرم افزار است که بسیاری از کاربران از آنها استفاده میکنند.

در ادامه مطلب نحوه جستجو ربات های تلگرام را آموزش خواهیم داد.

حالت شب در گوگل مپ

کسانی که از گوگل مپ برای مسیر یابی استفاده میکنند ممکن است در شب با نور سفید نقشه با مشکل مواجه شوند و مسیریابی کمی سخت شود.

شرکت گوگل در نسخه جدید نرم افزار نقشه خود امکان استفاده از حالت شب برای مسیریابی قرار داده است.

در ادامه مطلب با این خاصت و فعال کردن آن بیشتر آشنا خواهید شد.

حل مشکل Network Manager در Ubuntu

یکی از شایع ترین مشکلات Ubuntu مشکل Network Manager است. این مشکل باعث میشود که Network Manager شما اجرا نشود یا پیغام های مختلفی را نمایش دهد.

در این مطلب آموزش رفع مشکل Network Manager در اوبونتو را برای شما آماده کرده ایم.

آشنایی با صفحه نمایش های AMOLED

تکنولوژی های موبایل ها روز به روز در حال پیشرفت هستند و از فناوری های جدید در دستگاه های موبایل استفاده میشود. از جمله تکنولوژی های جدید در صفحه نمایش گوشی های جدید استفاده میشود که از AMOLED در موبایل ها استفاده میشود.

در ادامه مطلب با صفحه نمایش های AMOLED بیشتر آشنا خواهیم شد.

AMOLE :AMOLED در حقیقت همان OLED ها هستند. تصویر در این نمایشگرها از خطوط زیاد کنار هم تشکیل شده است. فاصله بین این خطوط به قدری کم است که فقط با چشم مسلح قابل مشاهده است. در حقیقت تنها تفاوت این دو نمایشگر در این است که AMOLED ها رزولوشن تصویر بالاتر و مصرف انرژی کمتری دارند. زمان پاسخ گویی و Refresh Rate در این نمایشگرها بسیار بهتر شده و در واقع ایرادات نمایشگر های OLED را ندارد.

 

Super AMOLED: یکی از ایرادات وارده به نمایشگرهای AMOLED این بود که زیر نور زیاد تصاویر در آن قابل مشاهده نبودند و به همین دلیل رنگ سبز از این بین حذف شده و به صورت اشتراکی با دو رنگ قرمز و آبی بدست میاید. در حقیقت تراکم پیکسل ها در این نمایشگر بیشتر شده است. با روی کار آمدن Super AMOLED ها این مشکل رفع شد. این نمایشگرها باریک تر از نسل قبلی هستند، طول عمر بیشتری دارند، عملکرد صفحه لمسی آنها بهبود یافته و همچنین مصرف انرژی آنها تا 20 درصد کاهش یافته است. تکنولوژی ساخت Super AMOLED ها از ماتریس Pen Til پیروی میکند. برخلاف TFTها در این نمایشگر هر پیکسل دارای دو ساب پیکسل است.


Super AMOLED Plus: بیشتر گوشی ها از صفحه نمایش های Super AMOLED Plus برای نمایشگر های خود استفاده میکنند. کیفیت تصاویر در زیر نور زیاد در نمایشگرهای Super AMOLED Plus بسیار بهتر است. یکی دیگر از تفاوت های این دو نمایشگر این است که در AMOLED لایه های OLED و لایه ی صفحه لمسی از هم جدا هستند در صورتی که در Super AMOLED Plus این لایه ها تلفیق شده اند.

 

نمایشگرهای Super AMOLED Plus را میتوان نسخه ارتقا یافته Super AMOLED نیز دانست. در حقیقت در این نمایشگرها از 50 درصد ساب پیکسل بیشتر در قالب ماتریس RGB استفاده شده است. این تفاوت های اعمال شده سبب باریکتر و روشن تر شدن نمایشگرهای Super AMOLED Plus شده است. همچنین با این تغییرات بازدهی نمایشگر تا 18 درصد افزایش یافته است.

آموزش تنظیم زمان برای خاموش شدن کامپیوتر بدون استفاده از نرم افزار

زمان هایی وجود دارد که میخواهید کامپیوتر خود را در مدت مشخصی خاموش کنید، اما در آن لحظه پای کامپیوتر نیستید.

شما به راحتی و تنها از طریق Notepad کامپیوتر میتوانید اینکار را انجام دهید.

در این مطلب آموزش تنظیم زمان برای خاموش شدن کامپیوتر بدون استفاده از نرم افزار را برای شما آماده کرده ایم.

مطالب مرتبط