آموزش عکسبرداری از صفحه اندروید

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

آموزش عکسبرداری از صفحه اندروید

تصویری در اینستاگرام یا یک سایت میبینید و میخواهید که از صفحه نمایش خود عکس بگیرید تا آن را نگه دارید، اما روش اینکار را نمیدانید.

این کار در اندروید های قبل از نسخه 4 و بعد از آن متفاوت است.

در این مطلب آموزش عکسبرداری از صفحه اندروید را برای شما آماده کرده ایم.

در نسخه اندروید 4 و بالاتر
کاربران می توانند با نگه داشتن همزمان کلیدهای Power و کلید کم کردن صدا از صفحه گوشی خود عکس بگیرند. این روش روی گوشی‌های شرکت‌هایی همچونLG ، HTC ، Lenovo ، Xiaomi ، Motorola ، Sony ، Huawei و Nexus کارایی دارد. اسکرین شات‌های تهیه شده  در نسخه اندرویدی معمولا در بخشی جداگانه و در در پوشه Picture و سپس Screenshot  ذخیره می شوند.

این نکته را هم فراموش نکنید که بعضی از تلفن‌های هوشمند در منوی پاور خود یک میانبر برای تهیه اسکرین‌شات در نظر گرفته‌اند. برای دسترسی به این راه میانبر  کلید پاور را 1 تا 2 ثانیه نگه دارید. نگران هم نباشید، چرا که  این اسکرین‌شات از محتوای پشت منوی پاور تهیه می شود.

گوشی‌های سامسونگ برای تهیه اسکرین شات باید دکمه پاور/ قفل را به صورت همزمان با دکمه home گوشی خود بگیرند. به صورت ویژه در برخی مدل‌های گوشی سامسونگ این کار بسیار راحت‌تر است و کاربران می‌توانند با کشیدن دست خود به صورت افقی  روی تمام صفحه نمایش‌ گوشی هوشمندشان، اسکرین شات تهیه کنند.


اسکرین شات با اندروید در نسخه پایین تر از ۴
اگرچه در اندروید کمتر از ۴ هیچ قابلیتی برای عکس برداری از صفحه نمایش گوشی وجود ندارد اما برخی شرکت های سازنده در گوشی های خود قابلیت عکس برداری از صفحه نمایش را قرار می دهند. مثلا در بسیاری از گوشی های سامسونگ با نگه داشتن همزمان کلیدهای Home و Power عکس گرفته می شود یا در بعضی دیگر باید کلید Back را نگه دارید و کلید Home را دوبار بزنید یا کلید Back و Home را همزمان با هم نگه دارید و همچنین در بعضی دیگر باید کلید Back و Power را همزمان نگه دارید.

در گوشی های Xperia باید کلید Power را نگه دارید و بعد گزینه Take screenshot را بزنید و در گوشی های HTC  با نگه داشتن کلیدهای Back و Home می توانید عکس بگیرید.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش استفاده بهینه از فلش مموری های قدیمی و کم حجم

فلش مموری های قدیمی حجم کمتری نسبت به فلش های امروزی دارند و به همین دلیل کمتر استفاده میشوند.

اما شما میتوانید از این فلش ها استفاده های بسیار خوبی بکنید.

در این مطلب آموزش استفاده بهینه از فلش مموری های قدیمی و کم حجم را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش جلوگیری از دسترسی خودکار نرم افزار ها به اینترنت در اندروید

امروزه بیشتر نرم افزار های موبایل، برای کارایی بهتر نیازمند اینترنت هستند. نرم افزارهای بسیار زیادی هستند که برای کار، نیاز به اینترنت دارند. اما نرم افزار هایی هستند که بدون اینترنت نیز کار میکنند و شما نیاز ندارید همیشه این نرم افزار ها را به اینترنت متصل کنید.

شما میتوانید دسترسی این نرم افزار ها را به اینترنت محدود به زمان هایی کنید که نرم افزار باز است. با این کار، در صورت بسته بودن نرم افزار، اینترنتی به آن داده نخواهد شد.

در این مطلب آموزش جلوگیری از دسترسی خودکار نرم افزار ها به اینترنت در اندروید برای شما آماده کرده ایم.

سه تغییر دوست داشتنی در ویندوز 10

ویندوز 10 تغییرات زیادی در بیشتر بخش ها نسبت به ویندوز 8 داشته است. اما برخی از این تغییرات بسیار مثبت بوده و کاربران بسیاری را جذب خود کرده است.

در این مطلب سه تغییر دوست داشتنی در ویندوز 10 را برای شما آماده کرده ایم.

بیلد 10576 ویندوز 10 منتشر شد

مایکروسافت بیلد 10576 ویندوز 10 را بالاخره منتشر کرد. این نسخه برای گوشی های همراه و کامپیوتر های خانگی منتشر شده است.

در ادامه مطلب درباره بیلد 10576 ویندوز 10 بیشتر توضیح خواهیم داد.

آموزش تغییر موتور جستجو پیش فرض ویندوز 10 از بینگ به گوگل

مایکروسافت سعی کرده تا حد ممکن از امکانات گوگل در ویندوز 10 استفاده نکند و در همه زمینه ها خود را بی نیاز کرده است. یکی از این بخش ها، موتور جستجو است.

مایکروسافت از موتو جستجو پیش فرض خود یعنی بینگ استفاده میکند. اما قطعا این موتور جستجو نسبت به گوگل بسیار ضعیف تر است.

در این مطلب آموزش تغییر موتور جستجو پیش فرض ویندوز 10 از بینگ به گوگل را برای شما آماده کرده ایم.

مطالب مرتبط