آموزش ذخیره خودکار تصاویر روی Google Photos

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

آموزش ذخیره خودکار تصاویر روی Google Photos

Google Photos یکی از سرویس های ابری است که میتوانید تصاویر خود را روی آن آپلود کنید تا نگران از دست دادن آن نباشید. شما میتوانید کاری کنید تا این تصاویر به صورت خودکار روی Google Photos ذخیره شوند. این سرویس علاوه بر تامین امنیت کارایی های دیگری نیز دارد.

در این مطلب آموزش ذخیره خودکار تصاویر روی Google Photos را برای شما آماده کرده ایم.

یکی از امکاناتی که نرم‌ افزار Google Photos در سیستم‌ عامل اندروید و آی‌ او‌ اس در اختیار کاربران قرار میدهد، ذخیره‌ سازی عکس‌های موجود روی دستگاه در سرورهای ابری گوگل و دسترسی به این تصاویر از دیگر دستگاه‌ های هوشمند است. (به‌ عنوان مثال شما میتوانید تصاویر ذخیره شده در تلفن همراه خود را در تبلت یا رایانه نیز مشاهده کنید) امروزه با گسترش استفاده از تلفن‌ های همراه مجهز به دوربین‌های عکاسی با کیفیت، ممکن است در یک سفر تفریحی، یک یا چند نفر از اعضای خانواده خاطرات سفر را ثبت کرده و عکس‌ هایی را تهیه کنند.
 
در این شرایط شما به دریافت تصاویر از دیگر اعضای خانواده نیاز دارید و انجام این کار پس از هر مراسم یا رخداد کمی وقتگیر است. دوست دارید بطور خودکار تمام تصاویر ثبت شده از سوی دیگر اعضای خانواده همچون همسر یا فرزندانتان را در دستگاه هوشمند خود مشاهده کنید؟ شما میتوانید کاربری‌ های مختلف گوگل را در نرم‌افزار Google Photos با یکدیگر به اشتراک ‌بگذارید تا ‌به راحتی به تصاویر ثبت شده متعلق به هر کاربر دسترسی داشته باشید.
 
توجه: با اشتراک‌ گذاری کاربری گوگل خود روی دستگاه‌های دیگر کاربران به آنها این اجازه را میدهید تا به دیگر سرویس‌های گوگلی شما اعم از جیمیل نیز دسترسی داشته باشند. پس پیش از ارائه این دسترسی، دقت لازم را داشته باشید.
 
1-‌ نرم‌افزار Google Photos را در دستگاه هوشمند خود اجرا کنید.
 
2-‌ از بالا سمت چپ، روی آیکون منوی برنامه که به شکل سه خط افقی به‌ نمایش درآمده است، فشار دهید.
 
3-‌ روی آدرس ایمیل فعلی خود که در بالای صفحه به‌ نمایش درآمده است فشار دهید تا فهرست کاربری‌ های تعریف شده در نرم‌ افزار نمایش داده شود.
 
4-‌ روی Manage Accounts فشار داده و در صفحه‌ جدید گزینه‌ Add Account را فشار دهید.
 
5-‌ اطلاعات کاربری جدیدی را که قصد دارید به دستگاه شما اضافه شود، وارد کنید و عملیات ورود را انجام دهید.
 
6-‌ از حالا به بعد با دسترسی به منوی نرم‌ افزار و فشار روی آدرس ایمیل، میتوانید هر یک از کاربری‌ های موجود در برنامه را انتخاب کرده و عکس‌ های موجود در هر کاربری را مشاهده‌ کنید.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش غیر فعال کردن اجرای خودکار حافظه ها در ویندوز 10

حتما مشاهده کرده اید هنگامی که حافظه فلش یا CD یا DVD را به سیستم متصل میکنید پیغامی برای باز شدن حافظه نمایان میشود. ممکن است بخواهید ویندوز به صورت خودکار حافظه متصل شده را اجرا نکند.

در ادامه مطلب روش غیر فعال کردن اجرای خودکار در ویندوز 10 را آموزش خواهیم داد.

بررسی ویندوز 10

بالاخره ویندوز 10 به بازار عرضه شد و دارندگان ویندوز 7 ، 8 ، 8.1 میتواننند به صورت رسمی به ویندوز 10 بروند.

در این مطلب ویندوز 10 را در برخی موارد بررسی خواهیم کرد.

معرفی مکینتاش، سیستم عامل اپل

شرکت اپل، رقیب اصلی شرکت مایکروسافت در تولید سیستم عامل است. از زمانی که اولین نسخه از سیستم عامل مکینتاش به بازار عرضه شد این رقابت حساس آغاز شد و همچنان نیز ادامه دارد. 

سیستم عامل مک تفاوت های بسیار زیادی با ویندوز دارد. شما در این سیستم عامل آزادی عمل زیادی ندارید، اما دسترسی و کارکرد راحت این سیستم عامل از جمله مزیت های آن نسبت به ویندوز است.

در این مطلب سیستم عامل مک را به طور کامل معرفی خواهیم کرد

آموزش اینترنت

یادگیری اینترنت امروزه برای همه یک امر بسیار ضروری میباشد و در زندگی روزمره کارایی بسیاری برای افراد دارد. بعد از اتصال کامپیوتر به شبکه اینترنت شما باید کار با اینترنت را یاد بگیرید تا بتوانید در کارهای خود از آن استفاده کنید.

در ادامه مطلب استفاده از اینترنت را آموزش خواهیم داد.

چگونه بفهمیم گوشی ما با حداکثر سرعت شارژ میشود؟

بسیاری از کاربران از سرعت شارژ شدن گوشی خود گلایه دارند و میخواهند بدانند آیا گوشی آنها با سرعت بالا شارژ میشود و یا روند شارژ شدن گوشی کند شده است؟

در ادامه مطلب شما را با روش تشخیص سرعت شارژ گوشی آشنا خواهیم کرد.

مطالب مرتبط