آموزش Share کردن یک فایل در ویندوز 10

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

آموزش Share کردن یک فایل در ویندوز 10

در ویندوز 10 شما به راحتی میتوانید فایل های خود را در اینترنت به اشتراک بگذارید. با چند کلیک فایل خود را به ایمیل، فیسبوک یا هر بخش دیگری ارسال کنید.

در این مطلب آموزش Share کردن یک فایل در ویندوز 10 را برای شما آماده کرده ایم.

قدم اول: انتخاب فایل‌های موردنظر
در ویندوز 10 برای به اشتراک‌گذاری فایل‌ها ‌باید از ویندوز اکسپلورر کمک بگیرید. سپس با کلیک روی آیکون Computer یک پنجره ویندوز اکسپلورر را باز کرده و به محل ذخیره‌سازی فایل مورد نظر روی هارد‌ دیسک بروید. پس از مشاهده فایل مورد نظر آن را به حالت انتخاب درآورده و به مرحله بعد مراجعه کنید.
 
توجه داشته باشید هر فایلی با هر سرویس قابل اشتراک‌گذاری نیست. برای مثال یک فایل اجرایی exe یا Dll توسط فیسبوک قابلیت اشتراک‌گذاری ندارد.
 
قدم دوم: منوی اشتراک‌گذاری
دسترسی به گزینه‌ Share از نوار Charm امکان‌پذیر نیست. برای دسترسی به این گزینه از تب Share در پنجره‌ ویندوز اکسپلورر کمک بگیرید. با کلیک روی این تب، گزینه‌ Share با آیکون همیشگی آن که شامل سه نقطه روی محیط یک دایره است، به‌ نمایش درمیآید.
 
توجه داشته باشید با توجه به نوع یا تعداد فایل‌های انتخابی شما ممکن است گزینه‌ Share غیرفعال باشد و گزینه‌های دیگری همچون ZIP یا Email و... فعال باشد. به‌ عنوان مثال هنگامی که چند فایل را همزمان انتخاب کنید گزینه‌ Email فعال است.
 
قدم سوم: انتخاب ابزار اشتراک‌گذاری
پس از انتخاب فایل موردنظر و کلیک روی Share، نوار اشتراک‌گذاری برای شما به‌نمایش درآمده و باتوجه به نوع فایل و ابزارهای موجود در سیستم‌عامل، گزینه‌هایی به‌عنوان کانال اشتراک‌گذاری در اختیار شما قرار میگیرد. با انتخاب هر یک از گزینه‌های مورد نظر و ادامه مراحل میتوانید براحتی اطلاعات موردنظرتان را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.
 
تنظیمات اشتراک‌گذاری
چنانچه قصد دارید فهرست گزینه‌های در دسترس برای اشتراک‌گذاری را مدیریت کرده یا در آنها تغییراتی اعمال کنید ‌باید به منوی Settings در سیستم‌عامل بروید و پس از مراجعه به بخش System ، گزینه‌ Share را از سمت چپ انتخاب کرده و در ادامه در سمت راست تغییرات مورد نظرتان را اعمال کنید.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش اتصال بی سیم دو کامپیوتر

 

زمان هایی وجود دارد که میخواهید دو کامپیوتر را از طریق بی سیم به هم متصل کنید. مانند زمان هایی که میخواهید به صورت شبکه به بازی بپردازید، یا زمانی که میخواهید دو کامپیوتر را در شرکت به هم متصل کنید.

روش اتصال از طریق کابل کمی پر دردسر و پر هزینه است. اما شما به راحتی میتوانید بدون استفاده از کابل کامپیوتر ها را به هم متصل نمایید.

در این مطلب آموزش اتصال بی سیم دو کامپیوتر را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش افزایش پیج رنک گوگل

وب مسترهایی که مسئول اداره سایت اینترنتی هستند و یا خود دارای سایت هستند همیشه به رتبه گوگل خود اهمیت زیادی میدهند. رتبه گوگل برای قرار گرفتن در صفحه اول جستجو و جزو لینک های اول بسیار اهمیت ویژه ای دارد و در یک کلمه ارزش یک سایت را تعیید میکند.

راه های زیادی برای بالا بردن رتبه گوگل سایت ها وجود دارد ولی با رعایت چند نکته میتوانید تاثیر زیادی در رتبه سایت خود بگذارید.

در ادامه مطلب نحوه افزایش رتبه گوگل را آموزش خواهیم داد.

آموزش افزودن قابلیتی مشابه با System Restore در لینوکس

ویندوز دارای قابلیتی به نام System Restore  است که در صورت بروز هرگونه مشکل و یا خرابی آن، میتوانید ویندوز را به حالت قبل از خرابی بازگردانید. شما میتوانید قابلیتی شبیه به System Restore در لینوکس خود ایجاد کنید.

با قرار دادن این قابلیت دیگر نگران خرابی لینوکس خود نیستید.

در این مطلب افزودن قابلیتی مشابه با System Restore در لینوکس را به شما آموزش خواهیم داد.

آشنایی با صفحه نمایش های AMOLED

تکنولوژی های موبایل ها روز به روز در حال پیشرفت هستند و از فناوری های جدید در دستگاه های موبایل استفاده میشود. از جمله تکنولوژی های جدید در صفحه نمایش گوشی های جدید استفاده میشود که از AMOLED در موبایل ها استفاده میشود.

در ادامه مطلب با صفحه نمایش های AMOLED بیشتر آشنا خواهیم شد.

AMOLE :AMOLED در حقیقت همان OLED ها هستند. تصویر در این نمایشگرها از خطوط زیاد کنار هم تشکیل شده است. فاصله بین این خطوط به قدری کم است که فقط با چشم مسلح قابل مشاهده است. در حقیقت تنها تفاوت این دو نمایشگر در این است که AMOLED ها رزولوشن تصویر بالاتر و مصرف انرژی کمتری دارند. زمان پاسخ گویی و Refresh Rate در این نمایشگرها بسیار بهتر شده و در واقع ایرادات نمایشگر های OLED را ندارد.

 

Super AMOLED: یکی از ایرادات وارده به نمایشگرهای AMOLED این بود که زیر نور زیاد تصاویر در آن قابل مشاهده نبودند و به همین دلیل رنگ سبز از این بین حذف شده و به صورت اشتراکی با دو رنگ قرمز و آبی بدست میاید. در حقیقت تراکم پیکسل ها در این نمایشگر بیشتر شده است. با روی کار آمدن Super AMOLED ها این مشکل رفع شد. این نمایشگرها باریک تر از نسل قبلی هستند، طول عمر بیشتری دارند، عملکرد صفحه لمسی آنها بهبود یافته و همچنین مصرف انرژی آنها تا 20 درصد کاهش یافته است. تکنولوژی ساخت Super AMOLED ها از ماتریس Pen Til پیروی میکند. برخلاف TFTها در این نمایشگر هر پیکسل دارای دو ساب پیکسل است.


Super AMOLED Plus: بیشتر گوشی ها از صفحه نمایش های Super AMOLED Plus برای نمایشگر های خود استفاده میکنند. کیفیت تصاویر در زیر نور زیاد در نمایشگرهای Super AMOLED Plus بسیار بهتر است. یکی دیگر از تفاوت های این دو نمایشگر این است که در AMOLED لایه های OLED و لایه ی صفحه لمسی از هم جدا هستند در صورتی که در Super AMOLED Plus این لایه ها تلفیق شده اند.

 

نمایشگرهای Super AMOLED Plus را میتوان نسخه ارتقا یافته Super AMOLED نیز دانست. در حقیقت در این نمایشگرها از 50 درصد ساب پیکسل بیشتر در قالب ماتریس RGB استفاده شده است. این تفاوت های اعمال شده سبب باریکتر و روشن تر شدن نمایشگرهای Super AMOLED Plus شده است. همچنین با این تغییرات بازدهی نمایشگر تا 18 درصد افزایش یافته است.

آموزش استریم کردن بازی های Xbox One در ویندوز 10

ویندوز 10 قابلیت های بسیاری دارد که یکی از قابلیت های ویندوز جدید مایکروسافت اجرای بازی های کنسول Xbox One بر روی کامپیوتر میباشد.

در ادامه مطلب روش استریم کردن بازی های ایکس باکس وان بر روی ویندوز 10 را آموزش خواهیم داد.

مطالب مرتبط