ویژگی های تجاری Office 365

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

ویژگی های تجاری Office 365

آفیس 365 نسخه تجاری آفیس مایکروسافت میباشد که مخصوص کاربران حرفه ای تر میابشد و باید حق عضویت ماهانه برای اکانتشان پرداخت نمایند. کاربرانی که از حساب آفیس 365 استفاده میکنند میتوانند آفیس 2016 را دریافت و از آن  استفاده کنند.

در ادامه با ویژگی های آفیس 365 بیشتر آشنا خواهید شد.

نرم افزار های SharePoint Online ، OneDrive for Business و Skype for Business نیازمند حساب تجاری آفیس 365 هستند. دارندگان این حساب‌ های کاربری از ویژگی‌ های منحصر به‌ فرد دیگری نیز بهره خواهند برد که برخی از آنها به واقع جزئی از آفیس 2016 نیستند اما در حین استفاده کاربران از آفیس 2016 برای آنها فعال می‌گردند.
 
به عنوان مثال، اپلیکیشن تحت وب Delve برای کار با گروه‌های آفیس 365 و فیلترینگ آنها در دسترس است. Delve امکان دسترسی به منابع مختلف اطلاعاتی آفیس 365 را فراهم می‌سازد. در نتیجه شما می‌توانید افراد، فایل‌ها و دیگر اطلاعاتی که برایتان مهم است را بیابید.
 
‌اپلیکیشن تحت وب Planner نیز به تیم‌های کاری جهت مدیریت فعالیت‌ ها و مایل‌ استون‌ ها کمک می‌کند. شما می‌توانید وظایف و مایل‌ استون‌ های هر یک را به طور مجزا تعریف کنید، وظایف را گروه‌ بندی کنید و پیشرفت کاری خود را با استفاده از نمودارهای پویا مشاهده کنید.

اپلیکیشن جدیدی نیز به نام GigJam برای کاربران آفیس 365 در راه است که در سال 2016 منتشر می‌شود. GigJam راه جدیدی برای تیم‌های کاری جهت انجام وظایف خود از طریق تبدیل فرایندهای تجاری با شکستن موانع میان دستگاه‌ها، اپ‌ها و افراد را فراهم می‌سازد.
 
Sway نیز با وجود این که اپلیکیشن جدیدی نیست اما بخش دیگری از روند رو به‌ رشد مزیت‌های تجاری آفیس 365 را فراهم می‌سازد و مثال روشنی است از این که مایکروسافت هنگامی که بحث بهره‌وری مطرح است فراتر از جعبه‌ سنتی می‌اندیشد. Sway به عنوان یک اپلیکیشن تحت وب به کاربران اجازه می‌دهد با ترکیب کردن متون و تصاویر، یک ارائه ایجاد کنند.
 
مشترکین تجاری آفیس 365 همین طور می‌توانند از مزیت‌‌های جدید و بهبود یافته‌ امنیتی نظیر جلوگیری از حذف داده‌ها در Excel ، PowerPoint ، Word و Outlook و همچنین احراز هویت چندفاکتوری بهره ببرند.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش کاهش مصرف اینترنت در کروم اندروید

مرورگر کروم اندروید به سرعت در حال پیشرفت است و هر روز قابلیت جدیدی به آن اضافه میشود. یکی از این قابلیت ها کاهش مصرف اینترنت یا Data Saver است.

در این مطلب آموزش کاهش مصرف اینترنت در کروم اندروید را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش تغییر حالت نمایش دسکتاپ در ویندوز 10

شاید بخواهید تغییری در دسکتاپ ویندوز 10 خود ایجاد کنید و محیط متفاوتی را برای خود بسازید. صفحه دسکتاپ مانند یک فولدر است با قابلیت های ویژه که میتوانید از قابلیت های آن استفاده کنید.

در ادامه مطلب روش تغییر حالت نمایش دسکتاپ در ویندوز 10 را آموزش خواهیم داد.

آموزش ایجاد هدر و فوتر متفاوت در Word 2013

اگر با نرم افزار Word کار کرده باشید و بخواهید سربرگ برای صفحه های ورد طراحی کنید خواهید دید که تمام صفحات ورد شما دارای یک سربرگ و یا پاورقی مشترک خواهد شد. اما ممکن است بخواهید سربرگ های متفاوت برای صفحات خود ایجاد کنید.

در ادامه مطلب روش ایجاد سربرگ و پاورقی های متفاوت در ورد 2013 و 2010 را آموزش خواهیم داد.

چند ویژگی جدید اندروید 6

ورژن جدید اندروید که نام اندروید مارشمالو را برای آن انتخاب کردند و ورژن 6 از سری ورژن های اندروید میباشد به تازگی برای بعضی از گوشی ها ارائه شده است و برای سایر گوشی ها نیز ارائه خواهد شد.

در ادامه مطلب با چند ویژگی جدید اندروید 6 بیشتر آشنا خواهید شد.

راه هایی برای داشتن مرورگر موبایل سریعتر

امروزه با گسترش گوشی های هوشمند کاربران اکثر کارهای اینترنتی خود را با گوشی های هوشمند خودانجام میدهند و برای مرور صفحات اینترنتی باید یک مرورگر سریع داشته باشیم. ممکن است مرورگر گوشی شما به مرور زمان دچار افت سرعت شده و صفحات را به کندی باز کند.

در ادامه مطلب روش هایی را برای داشتن یک مروگر سریعتر را آموزش خواهیم داد.

JavaScript را غیر فعال کنید.

شاید بتوان این مورد را گفت که بهترین کار برای بهبود سرعت مرور صفحات روی مرورگرهای موبایل، غیرفعال کردن JavaScript است. بسیاری از صفحات اینترنتی برای بهبود امکانات کاربردی و در واقع، افزایش ویژگی های متنوعشان از جاوا اسکریپت کمک میگیرند.

 

حافظه Cache و اطلاعات وبسایت را حذف کنید.

حافظه کش مرورگر شما دوست شماست؛ در واقع کش به شما کمک میکند تا صفحات را زودتر لود کنید و با وجود حافظه ی کشی مثلاً برای یک سایتی که هر روز به آن سر میزنید، دیگر نیاز نیست که مرورگر شما هر بار همه ی اطلاعات آن را دوباره لود کند. در این حالت مرورگر شما فقط برای یک بار اطلاعات آن سایت از قبیل اطلاعات چند رسانه ای و غالب  و بسیاری موارد دیگر را دانلود کرده و آدرس آنها را نیز به خاطر میسپارد و دفعه بعدی که به آن سایت مراجعه کردید، در صورت عدم مغایرت آدرس اطلاعات جدید با اطلاعاتی که در حافظه ی کش ذخیره شده، بجای بارگذاری تمام اطلاعات از نو، تنها اطلاعاتی که دچار تغییر شده اند لود میشود و بدین ترتیب هم از حجم ترافیک مصرفی شما کاسته شده و هم سرعت لود صفحات بالا میرود.

 

پس حالا چرا با وجود این همه مزیت حافظه کش، معمولا پیشنهاد میشود که آن را پاک کنیم؟ جواب این سوال خیلی ساده و واضح است؛ ممکن است شما در طول یک روز (بر فرض مثال) به 30 سایت مختلف و متفاوت از هم سر بزنید و روز دوم به سایتهای جدید دیگری سر بزنید و همینطور در روزهای بعد، به سایتهای دیگر. در این حالت هر روزه به تعداد مجموع سایتهایی که به آنها مراجعه کرده اید و همچنین میزان حافظه کشی که برای هر کدام از آنها در نظر گرفته شده، اضافه میشود. بدین ترتیب بعد از مدتی با حافظه بسیار بزرگی از کش روبرو هستیم که اولا حجم اضافی و غالبا غیر لازم زیادی دارد و ثانیا برای اینکه مرورگر باید همواره برای بررسی آدرس های اطلاعات و بارگذاری از آن (کش) در صورت وجود، به این حافظه مراجعه کند، از میزان کارایی خود میکاهد و این موضوع بعد از مدتی به راحتی قابل لمس خواهد بود. به همین خاطر به همه کاربران اینترنت پیشنهاد میشود که در فواصل زمانی مشخص (مثلا هر هفته یک بار) اقدام به پاک کردن و حذف اطلاعات سایت ها و حافظه کش مرورگر خود کنند.

 

همیشه پاپ آپ ها را غیر فعال نگه دارید

پاپ آپ ها اوایل کارشان بسیار در محیط اینترنت و بین طراحان صفحات وب مورد استقبال قرار گرفتند و موارد استفاده خوبی هم پیدا کردند ولی به تدریج که از آنها بیشتر در تبلیغات و باز کردن بدون اجازه صفحات بین روی مرورگر کاربران استفاده شده، همه شرکت های سازنده مرورگر های اینترنتی به این نتیجه رسیدند که این قابلیت جالب را به صورت پیش فرض روی محصولات تولیدی خودشان غیرفعال کنند.

 

سایر مقالات مربوط به موبایل