آموزش رمز گذاری بر روی اکسل

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Pass.Excel

اگر بخواهید پرونده اکسل خود را ایمن کنید تا دیگران نتوانند به آن دسترسی داشته باشند میتوانید بر روی آن پسورد قرار دهید.

در ادامه مطلب روش رمزگذاری بر روی اکسل را آموزش خواهیم داد.

ابتدا باید پرونده ای را که میخواهید رمز گذاری کنید باز کرده و گزینه Info را انتخاب کنید سپس روی Protect Workbook کلیک نمایید.
 
از نوار باز شده روی گزینه Encrypt With Password کلیک کنید.

بلافاصله اکسل پنجره ای برای وارد کردن رمز عبور باز میکند، شما میتوانید رمز عبور خود را به سادگی در تکست بار باز شده وارد کنید اما به یاد داشته باشید که اگر رمز عبور خود را گم کنید دیگر امکان دسترسی به پرونده شما نیست. اکسل هیچ گزینه ای برای بازیابی رمز عبور وارد شده توسط شما ندارد.

هنگامیکه رمز عبور خود را انتخاب کردید مایکروسافت بی درنگ پرونده را رمز گذاری میکند و با هر بار باز کردن آن تقاضای رمز عبور خواهد کرد. این رمز عبور فقط برای پرونده انتخاب شده ایجاد میشود و برای دیگر این عمل را باید به صورت تکی انجام دهید.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش زوم کردن در صفحه اندروید

در گوشی های اندروید میتوان با انگشتان در قسمت عکس و ویدیو آن را زوم کرد. اما این قابلیت را چگونه میتوان در دیگر قسمت های اندروید اعمال کرد و از آن استفاده کرد؟

در ادامه مطلب روش زوم کردن صفحه اندروید را آموزش خواهیم داد.

آموزش جایگذاری فونت در Word

حتما برایتان پیش آمده است هنگامی که فایل ورد خود را به یک کامپیوتر دیگر انتقال میدهید فونت های آن دچار به هم ریختگی میشود زیرا در کامپیوتر دیگر فونت های مربوط به ورد شما وجود ندارد.

در ادامه مطلب روش جایگذاری فونت در Word را آموزش خواهیم داد.

این ترفند در ورد 2010 ، 2013 و 2016 تست شده است. برای اینکه فونت را به همراه فایل ورد ارسال کنید ابتدا روی تب File کلیک کنید و گزینه‌ Options را انتخاب نمایید.

در پنجره Word Option باز شده، در سمت چپ پنل روی گزینه Save کلیک کنید.

سپس در پایین پنجره روی گزینه Embed Fonts in The File کلیک نمایید.


بعد از انجام این کار حجم فایل ورد شما افزایش پبدا میکند و برای اینکه حجم فایلتان بسیار بالا نرود گزینه Do not embed common system fonts را در قسمت Embed Fonts in The File را نیز تیک بزنید تا حجم فایل ورد شما با افزایش زیاد حجم ذخیره نگردد.

ذخیره نقشه در Google Map

گوشی های اندروید به صورت پیش فرض دارای نرم افزار Google Map است. این نرم افزار با اینترنت کار میکند. شما میتوانید با ورود به این نرم افزار یک نقشه کامل از محیط مورد نظر خود داشته باشید.

اما اصلی ترین مشکل این نرم افزار، آنلاین بودن آن است. شما برای هر بار استفاده از این نرم افزار باید نقشه ها را Load کنید. اما روشی وجود دارد که در آن میتوانید نقشه ها را به راحتی ذخیره کنید و در آینده از آن به صورت آفلاین استفاده نمایید.

در این مطلب آموزش ذخیره نقشه های گوگل مپ و استفاده آفلاین از آن را برای شما آماده کرده ایم.

مشاهده درست فایل های آفیس در اندورید

بسیاری از کابران برای مشاهده درست فایل های آفیس مانند ورد در گوشی های اندوریدی خود با مشکل روبرو میشوند.

زیرا ابعاد نوشته با ابعاد صفحه نمایش گوشی تنظیم نبوده و باید مشاهده متن صفحه را اسکرول کنند.

در ادامه مطلب روش مشاهده صحیح فایل های آفیس در اندروید را آموزش خواهیم داد.

آموزش نصب سیستم عامل OS X El Capitan مک

سیستم عامل جدید اپل برای سیستم های مک با نام El Capitan ارائه شده است. بسیاری از کاربران در نصب این سیستم عامل مشکل دارند.

در ادامه مطلب روش نصب سیستم عامل El Capitan را آموزش خواهیم داد.