آموزش خرید مودم

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

آموزش خرید مودم

در فروشگاه های لوازم کامپیوتری چندین و چند مدل مودم وجود دارد. شاید شما هم هنگام خرید یک مودم نمیتوانید بهترین مدل را انتخاب کنید. پس نیاز دارید اطلاعات اولیه ای برای خرید یک مودم خوب داشته باشید.

در این مطلب آموزش خرید مودم را برای شما آماده کرده ایم.

اجازه ندهید لفظ قلم بودن کار دستتان دهد!
این بزرگترین دامی است که ممکن است به آن دچار شوید. در ابتدا بگذارید به چند مفهوم ساده از انواع روتر ها (مودم ها) بپردازیم (دقت داشته باشید در این نوشته روتر تنها به مودم اطلاق میشود و منظورمان روتر افزایش پهنای شبکه نیست که اصطلاحا به آن ها ریپیتر هم گفته میشود)


برای شروع DSL به معنای خط مشترک دیجیتال (Digital Subscriber Line) میباشد.


ADSL به معنای DSL آستیمتریک یا دی اس ال نامتقارن میباشد که به منظور نابرابری سرعت آپلود و دانلود میباشد.


اکثر ما تنها یک کانکشن مستحکم و قدرتمند برای تماشای ویدیوها و دریافت مطالب مورد نظرمان نیاز داریم. افرادی که دی اس ال متقارن میخواهند، معمولا تنها با یوتیوب کار میکنند و میخواهند همانگونه که فیلم مشاهده میکنند، فیلم را نیز آپلود نمایند.


مدل دیگر، همانطور که در بالا هم به آن اشاره کردیم، مدل ADSL2 میباشد. این مدل نیز صرفا برای نشان دادن پر سرعت بودن ارتباط مورد استفاده قرار میگیرد یا شاید هم این که به نظر برسد در میان دیگر ارتباطات در منطقه شما پرسرعت تر است.


در میان این اصطلاحات شاید عبارت 802.11 کمی برایتان عجیب باشد؛ این کد که توسط IEEE (یک انجمن آزاد برای هدایت و گسترش تکنولوژی در سراسر دنیا) به Wi-Fi داده شده است یک مشخصه برای خالی نبودن عریضه میباشد! در این بین، کلمات و حروف انگلیسی a ، b ، c و … نیز وجود دارند که هر یک نشانگر یک چیز خاص میباشند.

 

سه حرف اول، معمولا استاندارد قدیمی تری محسوب شده و سرعت آرام تری را پوشش داده و گسترش میدهند. اما حرف n نشانگر این مسئله است که توانایی هات اسپات نیز وجود دارد.
جدید ترین استاندارد، استاندارد ac میباشد که پوشش وای فای دو بانده را برایتان منزل تان با سرعت بیشتر و برد بالاتر فراهم میکند.

ISP هایی که قصد خرابکاری دارند!
در یک دنیای ایده آل، خرید یک روتر متناسب با آن عملکرد و نیاز شما کار آسانی است، همان را بخرید، همان را استفاده کنید. بیشتر آی اس پی ها یا پوشش دهنده های سرویس اینترنت، مایلند از مودم هایی استفاده نماییم که آن ها با آن کار میکنند یا خدمات شان را بر مبنای آن چیدمان میکنند. این نه تنها یک بازار آزاد نیست، بلکه به طور واضحی گزینه را برای کاربران متعددی محدود میکنند. البته از حق نگذریم، این مشکل بیشتر برای کاربران اجنبی است! ما چنین مشکلی را زیاد نداریم و معمولا پوشش اینترنتی مان با هر مودمی کار میکند اما همیشه برد، پرت و سرعت اتصالتان را با مودم مورد نیاز تان تطبیق دهید.

 

سوالات متداول در خرید مودم:


- چه چیز هایی اهمیت دارند؟
اگر همانطور که گفتیم اصطلاحات خاص را کنار بگذاریم و بیشتر بر روی حس رایج و دانشی که از این پست آموختیم، اکنون باید پس از یک سبک، سنگین به دنبال انتخاب مودم موردنظرمان باشیم.

- آیا تعداد آنتن مهم است؟
نه واقعا، مگر این که از مودم تان به عنوان یک دکور استفاده نمایید

- آیا رنج وابسته به ac متفاوت است؟
این را باید شما پاسخ دهید… ac از توان 5 گیگاهرتزی استفاده مینماید. و اگر خانه بزرگی دارید (800 - 1200 متر مربع) استفاده از چند مودم به شما کمک بیشتری خواهد نمود.


- مودم قبلی خوب بود اما پوشش رنج شبکه بسیار پایین بود.
این جاست که نیاز به روتر با نام روتر افزایش دهنده وای فای دارید. این وسیله چیزی شبیه مودم است اما در واقع مانند یک آنتن مودم استفاده میکند و بدون مودم اصلی کاربرد خیلی خاصی به جز انتقال داده نخواهد داشت. روتر به معنای راه یاب است و آنتن را به جاهایی که پوشش کمتری دارد میرساند.

- کدام مارک مودم از همه بهتر است؟
این مورد، دقیقا مثل انتخاب بین تلفن های همراه میباشد. شما کدام یک را انتخاب میکنید؟ البته مودم های خانگی دایره گستردگی کوچکتری دارند و باید تنها به دنبال مودمی متناسب با نیاز خود باشید.

نتیجه گیری
همانطور که در بالا با هم خواندیم، مودم ها انواع مختلف و اصطلاحات گسترده ای دارند. گاهی پیش میاید مودمی کارآمد ماست که هزینه بیشتری دارد. پس شک نکنید و همان مدلی را تهیه نمایید که مختص شماست. گاهی کمی هزینه بیشتر، بهتر از خرید دو برابر یک کالا است. هر چقدر هزینه کنید، همان قدر آش میل میکنید!

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش مشاهده سایت های حذف شده

زمان هایی است که شما در داخل گوگل به دنبال سایت خاصی میگردید. یک سایت مشاهده میکنید که اطلاعات مورد نیاز شما را دارد اما زمانی که روی آن کلیک میکنید تا وارد آن شوید با پیغام Not Found مواجه میشوید.

شما میتوانید اطلاعات این سایت را به سادگی مشاهده کنید.

در این مطلب آموزش مشاهده سایت های حذف شده را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش تولید پسورد های پیچیده توسط گوگل کروم

حتما موقع ثبت نام در بعضی سایت ها با مشکل انتخاب پسورد مواجه شدید و نمیدانید چه پسوردی را انتخاب کنید که از لحاظ سختی و پیچیدگی مناسب باشد. از طریق کروم میتوانید پسورد های پیچیده ای را برای این کار تولید و استفاده کنید.

در ادامه مطلب روش تولید پسورد های پیچیده توسط گوگل کروم را آموزش میدهیم

پیشگیری اورژانسی از ایدز

پیشگیری از بیماری خطرناک ایدز میتواند تا 72 ساعت انجام شود. در این مدت ویروس قابلیت انتشار زیادی ندارد و شما میتوانید جلوی انتشار آن را بگیرید.
این پیشگیری شامل مصرف چند قرص است.
در این مطلب آموزش پیشگیری از بیماری ایدز ظرف 72 ساعت نخست را برای شما آماده کرده ایم.

ترفند خوابیدن کارگر بیرون از کلبه در بازی کلش

زمانی که کارگر شما بیکار باشد به داخل کلبه میرود و میخوابد. شما با تکان دادن کلبه میتوانید او را ببینید.

اما شاید بخواهید کاری کنید که او بیرون از کلبه بخوابد تا تعداد کارگر های بیکار خود را بدانید.

در این مطلب ترفند خوابیدن کارگر بیرون از کلبه در بازی کلش را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش بازیابی تمامی تب های بسته شده در فایرفاکس

شاید برای شما هم پیش آمده که به صورت ناگهانی تمامی تب های شما بسته شود و نتوانید آنها را بازگردانید. با نصب یک افزونه میتوانید نگرانی خود را در مورد این مسئله حل کنید.

 

در این مطلب آموزش بازیابی تمامی تب های بسته شده در فایرفاکس را برای شما آماده کرده ایم.

 

برای نصب افزونه Undo Closed Tabs Button به لینک زیر مراجعه کنید:


https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/undo-closed-tabs-button


سپس بر روی دکمه Add to Firefox کلیک کنید.


اکنون بر روی دکمه Install کلیک نمایید.


جهت تکمیل عملیات نصب افزونه روی Restart Now کلیک کنید تا مرورگر یک‌ بار از نو راه‌ اندازی شود.


حال دکمه جدیدی به نوار بالای صفحه اضافه شده است. با کلیک بر روی این دکمه، آخرین تب بسته‌ شده باز خواهد شد. همچنین با کلیک بر روی فلش کنار آن، لیست آخرین تب‌ های بسته‌ شده در مرورگر پدیدار می‌شود که می‌توانید تب دلخواه را با کلیک روی آن، بازیابی کنید.