آموزش عکسبرداری از صفحه اندروید

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

آموزش عکسبرداری از صفحه اندروید

تصویری در اینستاگرام یا یک سایت میبینید و میخواهید که از صفحه نمایش خود عکس بگیرید تا آن را نگه دارید، اما روش اینکار را نمیدانید.

این کار در اندروید های قبل از نسخه 4 و بعد از آن متفاوت است.

در این مطلب آموزش عکسبرداری از صفحه اندروید را برای شما آماده کرده ایم.

در نسخه اندروید 4 و بالاتر
کاربران می توانند با نگه داشتن همزمان کلیدهای Power و کلید کم کردن صدا از صفحه گوشی خود عکس بگیرند. این روش روی گوشی‌های شرکت‌هایی همچونLG ، HTC ، Lenovo ، Xiaomi ، Motorola ، Sony ، Huawei و Nexus کارایی دارد. اسکرین شات‌های تهیه شده  در نسخه اندرویدی معمولا در بخشی جداگانه و در در پوشه Picture و سپس Screenshot  ذخیره می شوند.

این نکته را هم فراموش نکنید که بعضی از تلفن‌های هوشمند در منوی پاور خود یک میانبر برای تهیه اسکرین‌شات در نظر گرفته‌اند. برای دسترسی به این راه میانبر  کلید پاور را 1 تا 2 ثانیه نگه دارید. نگران هم نباشید، چرا که  این اسکرین‌شات از محتوای پشت منوی پاور تهیه می شود.

گوشی‌های سامسونگ برای تهیه اسکرین شات باید دکمه پاور/ قفل را به صورت همزمان با دکمه home گوشی خود بگیرند. به صورت ویژه در برخی مدل‌های گوشی سامسونگ این کار بسیار راحت‌تر است و کاربران می‌توانند با کشیدن دست خود به صورت افقی  روی تمام صفحه نمایش‌ گوشی هوشمندشان، اسکرین شات تهیه کنند.


اسکرین شات با اندروید در نسخه پایین تر از ۴
اگرچه در اندروید کمتر از ۴ هیچ قابلیتی برای عکس برداری از صفحه نمایش گوشی وجود ندارد اما برخی شرکت های سازنده در گوشی های خود قابلیت عکس برداری از صفحه نمایش را قرار می دهند. مثلا در بسیاری از گوشی های سامسونگ با نگه داشتن همزمان کلیدهای Home و Power عکس گرفته می شود یا در بعضی دیگر باید کلید Back را نگه دارید و کلید Home را دوبار بزنید یا کلید Back و Home را همزمان با هم نگه دارید و همچنین در بعضی دیگر باید کلید Back و Power را همزمان نگه دارید.

در گوشی های Xperia باید کلید Power را نگه دارید و بعد گزینه Take screenshot را بزنید و در گوشی های HTC  با نگه داشتن کلیدهای Back و Home می توانید عکس بگیرید.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش غیر فعال کردن نوتیفیکیشن ها در آیفون

زمانی که یک ایمیل یا پیام کوتاه از دوستی دریافت میکنید این پیام در لاک اسکرین تلفن همراه شما نمایش داده میشود. و هر کسی میتواند آن را مطالعه کند. اما شاید بخواهید این پیام ها را ببندید.

در این مطلب آموزش غیر فعال کردن نوتیفیکیشن ها در آیفون را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش ساخت بارکد QR

QR ها بارکدهایی هستند که حاوی مشخصات بسیار کاملی از نرم افزار ها یا اطلاعات دیجیتالی دیگر هستند. این بارکد ها توسط نرم افزار های مختلف در کامپیوتر و موبایل های هوشمند قابل خواندن هستند.

شما میتوانید به سادگی این کد ها را بسازید.

در این مطلب آموزش ساخت بارکد QR برای شما آماده کرده ایم.

آموزش مشاهده امتیاز ویندوز 8.1

در ویندوز ویستا و 7 شما به راحتی میتوانید با ورود به مشخصات My Camputer ، امتیاز سیستم خود را مشاده کنید.

اما در ویندوز 8.1 این قابلیت حذف شد.

اما روشی وجود دارد که به راحتی میتوانید به کمک آن امتیاز سیستم خود را مشاهده کنید.

در این مطلب آموزش مشاهده امتیاز ویندوز 8.1 را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش ساخت فولد بدون نام

زمان هایی است که میخواهید یک فایل را مخفی کنید. اصلی ترین روش استفاده از گزینه Hidden است.

اما شما میتوانید با روش دیگری فولد خود را مخفی کنید. برای اینکار تنها کافیست یک فولد بدون نام بسازید و سپس آیکون فولدر را حذف کنید.

در این مطلب آموزش ساخت فولد بدون نام را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش فعال کردن File History در ویندوز 10

به وسیله File History  میتوانید از اطلاعات موجود در ویندوزتان روی یک درایو خارج از ویندوز، نسخه پشتیبان تهیه کنید و دیگر نگران از بین رفتن آنها نباشید.

در این مطلب آموزش فعال کردن File History در ویندوز 10 را برای شما آماده کرده ایم.

مطالب مرتبط