آموزش جلوگیری از دسترسی خودکار نرم افزار ها به اینترنت در اندروید

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

آموزش جلوگیری از دسترسی خودکار نرم افزار ها به اینترنت در اندروید

امروزه بیشتر نرم افزار های موبایل، برای کارایی بهتر نیازمند اینترنت هستند. نرم افزارهای بسیار زیادی هستند که برای کار، نیاز به اینترنت دارند. اما نرم افزار هایی هستند که بدون اینترنت نیز کار میکنند و شما نیاز ندارید همیشه این نرم افزار ها را به اینترنت متصل کنید.

شما میتوانید دسترسی این نرم افزار ها را به اینترنت محدود به زمان هایی کنید که نرم افزار باز است. با این کار، در صورت بسته بودن نرم افزار، اینترنتی به آن داده نخواهد شد.

در این مطلب آموزش جلوگیری از دسترسی خودکار نرم افزار ها به اینترنت در اندروید برای شما آماده کرده ایم.

ابتدا دکمه‌ منوی گوشی را لمس کرده و به Settings بروید.

حال گزینه‌ی Data usage را لمس کنید تا وارد این بخش شوید.

در این قسمت تمامی اپلیکیشن‌هایی که تاکنون از اینترنت استفاده کرده‌اند فهرست شده‌اند.

اپلیکیشنی که قصد قطع دسترسی آن را دارید را انتخاب کنید.

اکنون کافی است به انتهای صفحه رفته و تیک گزینه‌ Restrict background data را بزنید.

با فعال‌سازی این گزینه، اپلیکیشن مورد نظر دیگر نمی‌تواند به صورت خودکار و در پس‌زمینه به اینترنت متصل شود و فقط هنگامی متصل خواهد شد که شما اپلیکیشن را اجرا کرده و مشغول کار با آن شوید.

جستجو

مهمترین مطالب

آشنایی با خطاهای سرور ها و سایت ها

گاهی اوقات پیش میاید با مراجعه به سایتی و یا سرور خود با پیغام خطا روبرو میشویم که ممکن است معنی و مفهوم آن پیغام را ندانیم. پیغام های خطای متعددی در سرور برای یک سایت وجود دارد.

در ادامه مطلب با این خطاها و علت های آنها آشنا خواهیم شد.

آموزش جلوگیری از اضافه شدن مخاطبان به جیمیل

حتما مشاهده کرده اید زمانیکه یک ایمیل به یک مخاطب ارسال میکنید به صورت اتوماتیک آن مخاطب به لیست مخاطبان جیمیل اضافه میشود. شاید نخواهید این عمل به صورت خودکار صورت بگیرد.

در ادامه مطلب روش جلوگیری از اضافه شدن مخاطبان به جیمیل را آموزش خواهیم داد.

آموزش مسدود کردن ایمل های مزاحم در یاهو

در سرویس های ایمیل ممکن است با پیام های تبلیغاتی مزاحم مواجه شوید یا از طرف ایمیل های خاص پیام های مزاحم دریافت کنید و بخواهید این آدرس ها را بلاک کرده و پیغامی از آنها دریافت نکنید.

در ادامه مطلب روش مسدود سازی آدرس های مزاحم در سرویس یاهو را آموزش خواهیم داد.

آموزش جلوگیری از Shut Down شدن کامپیوتر

ویروس هایی وجود دارد که با ورود به کامپیوتر شما باعث خاموش شدن آن میشوند.

 

این ویروس ها زمان 30 ثانیه ای به شما میدهند و پس از آن سیستم را خاموش میکنند و به همین دلیل در بیشتر مواقع نمیتوان کامپیوتر را ویروس کشی کرد.

 

در این مطلب آموزش جلوگیری از Shut Down شدن کامپیوتر در این زمان ها را برای شما آماده کرده ایم.

 

در نوار استارت عبارت CMD را تایپ کنید.

 

عبارت زیر را در صفحه CMD تایپ کنید و اینتر را بفشارید.

 

Shutdown –a

 

عملیات خاموش شدن غیر فعال میشود.

راه هایی برای داشتن مرورگر موبایل سریعتر

امروزه با گسترش گوشی های هوشمند کاربران اکثر کارهای اینترنتی خود را با گوشی های هوشمند خودانجام میدهند و برای مرور صفحات اینترنتی باید یک مرورگر سریع داشته باشیم. ممکن است مرورگر گوشی شما به مرور زمان دچار افت سرعت شده و صفحات را به کندی باز کند.

در ادامه مطلب روش هایی را برای داشتن یک مروگر سریعتر را آموزش خواهیم داد.

JavaScript را غیر فعال کنید.

شاید بتوان این مورد را گفت که بهترین کار برای بهبود سرعت مرور صفحات روی مرورگرهای موبایل، غیرفعال کردن JavaScript است. بسیاری از صفحات اینترنتی برای بهبود امکانات کاربردی و در واقع، افزایش ویژگی های متنوعشان از جاوا اسکریپت کمک میگیرند.

 

حافظه Cache و اطلاعات وبسایت را حذف کنید.

حافظه کش مرورگر شما دوست شماست؛ در واقع کش به شما کمک میکند تا صفحات را زودتر لود کنید و با وجود حافظه ی کشی مثلاً برای یک سایتی که هر روز به آن سر میزنید، دیگر نیاز نیست که مرورگر شما هر بار همه ی اطلاعات آن را دوباره لود کند. در این حالت مرورگر شما فقط برای یک بار اطلاعات آن سایت از قبیل اطلاعات چند رسانه ای و غالب  و بسیاری موارد دیگر را دانلود کرده و آدرس آنها را نیز به خاطر میسپارد و دفعه بعدی که به آن سایت مراجعه کردید، در صورت عدم مغایرت آدرس اطلاعات جدید با اطلاعاتی که در حافظه ی کش ذخیره شده، بجای بارگذاری تمام اطلاعات از نو، تنها اطلاعاتی که دچار تغییر شده اند لود میشود و بدین ترتیب هم از حجم ترافیک مصرفی شما کاسته شده و هم سرعت لود صفحات بالا میرود.

 

پس حالا چرا با وجود این همه مزیت حافظه کش، معمولا پیشنهاد میشود که آن را پاک کنیم؟ جواب این سوال خیلی ساده و واضح است؛ ممکن است شما در طول یک روز (بر فرض مثال) به 30 سایت مختلف و متفاوت از هم سر بزنید و روز دوم به سایتهای جدید دیگری سر بزنید و همینطور در روزهای بعد، به سایتهای دیگر. در این حالت هر روزه به تعداد مجموع سایتهایی که به آنها مراجعه کرده اید و همچنین میزان حافظه کشی که برای هر کدام از آنها در نظر گرفته شده، اضافه میشود. بدین ترتیب بعد از مدتی با حافظه بسیار بزرگی از کش روبرو هستیم که اولا حجم اضافی و غالبا غیر لازم زیادی دارد و ثانیا برای اینکه مرورگر باید همواره برای بررسی آدرس های اطلاعات و بارگذاری از آن (کش) در صورت وجود، به این حافظه مراجعه کند، از میزان کارایی خود میکاهد و این موضوع بعد از مدتی به راحتی قابل لمس خواهد بود. به همین خاطر به همه کاربران اینترنت پیشنهاد میشود که در فواصل زمانی مشخص (مثلا هر هفته یک بار) اقدام به پاک کردن و حذف اطلاعات سایت ها و حافظه کش مرورگر خود کنند.

 

همیشه پاپ آپ ها را غیر فعال نگه دارید

پاپ آپ ها اوایل کارشان بسیار در محیط اینترنت و بین طراحان صفحات وب مورد استقبال قرار گرفتند و موارد استفاده خوبی هم پیدا کردند ولی به تدریج که از آنها بیشتر در تبلیغات و باز کردن بدون اجازه صفحات بین روی مرورگر کاربران استفاده شده، همه شرکت های سازنده مرورگر های اینترنتی به این نتیجه رسیدند که این قابلیت جالب را به صورت پیش فرض روی محصولات تولیدی خودشان غیرفعال کنند.

 

سایر مقالات مربوط به موبایل

مطالب مرتبط