ذخیره نقشه در Google Map

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

ذخیره نقشه در Google Map

گوشی های اندروید به صورت پیش فرض دارای نرم افزار Google Map است. این نرم افزار با اینترنت کار میکند. شما میتوانید با ورود به این نرم افزار یک نقشه کامل از محیط مورد نظر خود داشته باشید.

اما اصلی ترین مشکل این نرم افزار، آنلاین بودن آن است. شما برای هر بار استفاده از این نرم افزار باید نقشه ها را Load کنید. اما روشی وجود دارد که در آن میتوانید نقشه ها را به راحتی ذخیره کنید و در آینده از آن به صورت آفلاین استفاده نمایید.

در این مطلب آموزش ذخیره نقشه های گوگل مپ و استفاده آفلاین از آن را برای شما آماده کرده ایم.

ابتدا اپلیکیشن Google Maps را اجرا کنید.

سپس Menu را انتخاب کرده و در منوی نمایش داده شده Make Available Offline را انتخاب کنید.

اکنون بایستی محدوده‌ای که قصد ذخیره‌ آن را دارید را انتخاب کنید. امکان بزرگنمایی نیز وجود دارد. اما دقت کنید تنها تا محدوده‌ای خاص امکان ذخیره نقشه وجود دارد و در صورتی که محدوده‌ای وسیع را انتخاب کنید، امکان ذخیره‌ی آن نیست. نهایت حجمی که امکان ذخیره‌ی آن وجود دارد 66 مگابایت است. حجم نقشه نیز به هنگام انتخاب محدوده درج می‌شود.

پس از انتخاب محدوده، Done را انتخاب کنید.

بلافاصله نقشه شروع به دانلود شدن می‌کند.

پس از اتمام دانلود نقشه، برای مشاهده‌ آن و استفاده در حالت آفلاین، درون اپلیکیشن Menu و سپس More را انتخاب کنید.

سپس My Places را انتخاب کنید.

در تب Offline می‌توانید به نقشه‌های ذخیره شده دسترسی پیدا کنید.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش اسکن اتوماتیک USB با استفاده از Kaspersky

نرم افزار آنتی ویروس کاسپرسکی یکی از قدرتمند ترین آنتی ویروس های ساخته شده میباشد. با استفاده از این آنتی ویروس میتوانید فلش خود را به صورت اتوماتیک در هنگام اتصال چک نمایید.

در ادامه مطلب روش اسکن خودکار با استفاده از کاسپرسکی را آموزش خواهیم داد.

آموزش دریافت سریع تر آپدیت های ویندوز 10

ویندوز جدید مایکروسافت با نام ویندوز 10 که به تازگی نسخه های آزمایشی آن انتشار پیدا کرده است قابلیتی در آن گنجانده شده است که کاربر با فعال کردن آن میتواند به روز رسانی های ارائه شده برای ویندوز 10 را قبل از سایرین دریافت نماید. البته ممکن است به علت آزمایشی بودن آپدیت باگ هایی را نیز به همراه داشته باشد ولی بعضی کاربران مشتاق دریافت آپدیت های جدید هستند.

در ادامه مطلب روش فعال کردن دریافت سریع تر آپدیت های ویندوز 10 را آموزش خواهیم داد.

آموزش پشتیبان گیری با استفاده از File History در ویندوز 10

نرم افزار های بسیاری برای تهیه نسخه پشتیبان برای ویندوز تولید شده اند و کاربران از آنها استفاده میکنند. اما ممکن است روزی مجبور به تعویض ویندوز خود شوید و بعد از آن خواهید دید که فایل های شما پاک شده اند. با استفاده از قابلیت File History در ویندوز 10 میتوانید این مشکل را به راحتی حل کنید.

در ادامه مطلب روش پشتیبان گیری در ویندوز 10 با استفاده از File History را آموزش خواهیم داد.

چند نکته برای استفاده بهتر از وب کم

با گسترش نرم افزار های ارتباطی استفاده از وسایل جانبی آنها نیز بیشتر شده است، یکی از وسایلی که در نرم افزار های ارتباطی مورد استفاده قرار میگیرد وب کم است که میتوانید با استفاده از آن ارتباط تصویری با دوستان و نزدیکان خود برقرار کنید.

در ادامه مطلب چند نکته برای استفاده بهتر از وب کم را آموزش خواهیم داد.

آموزش پی بردن به زمان ورود کاربران در ویندوز 7

اگر میخواهید بدانید چه کاربری و برای چه مدت زمانی وارد حساب کاربری شما در ویندوز شده است میتوانید از ترفندی که آموزش خواهیم داد استفاده کنید. این روش بیشتر برای والدینی مناسب است که برای فرزند خود حساب کاربری ایجاد کرده اند و میخواهند بدانند فرزندشان چه مدتی و در چه زمانی وارد حساب کاربری خود شده است.

در ادامه مطلب روش چک کردن زمان ورود کاربران در ویندوز 7 را آموزش خواهیم داد.

مطالب مرتبط