دلیل هنگ کردن کامپیوتر و لپ تاپ

3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

Computer.Hang


از جمله آزاردهنده ترین مشکلات کامپیوتر هنگ کردن یا به اصطلاح یخ زدن کامپیوتر است. در این حالت کامپیوتر شما دچار سرعت بسیار بسیار پایین میشود و در بسیاری از مواقع به طور کامل از کار می افتد و تنها راه رهایی از این حالت ریستارت کردن کامپیوتر است.

این مشکل ممکن است به دلایل سخت افزاری یا نرم افزاری باشد و اگر سخت افزاری باشد تعداد دفعاتی که با آن روبرو میشوید بسیار زیاد است.

در این مطلب دلایل هنگ کردن ویندوز را بررسی خواهیم کرد.

رم یا مادربورد:

اگر در هنگام هنگ صفحه آبی رنگی مشاهده میکنید مشکل از رم یا مادربورد شما است. برای حل این مشکل ابتدا یک رم سالم روی دستگاه خود بگذارید و در صورت هنگ مجدد مادربورد خود را تست کنید.

 

بایوس و باتری مادربورد:

بایوس ها دارای تنظیمات مختلفی هستند که پس از اولین راه اندازی توسط یک فرد متخصص در سیستم شما تغییر میکنند. با تمام شدن باتری مادربورد، این تنظیمات به حالت اولیه بازمیگردد. برای حل این مشکل کامپیوتر خود را به یک فرد متخصص نشان دهید.

 

مشکلات رجیستری:

یکی از مشکلات رایج در کامپیوتر ها، مشکلات رجیستری است. برای حل این مشکلات نرم افزار های مختلفی از جمله CCleaner و DLL File Fixer میتوان اشاره کرد.

 

درایورد قدیمی یا ناقص:

نصب درایور های قدیمی یا ناقص هم از جمله دلایل هنگ کردن سیستم است. درایور های جدید سیستم خود را دانلود کرده و مجددا آن ها را نصب کنید.

 

تداخل سخت افزارها:

یکی از اشتباهات افراد غیر متخصص در هنگام خرید کامپیوتر، انتخاب سخت افزار های اشتباه است. ممکن است سخت افزار هایی که انتخاب میکنید با هم، همخوانی نداشته باشند. برای فهمیدن این مسئله کافیست به Device Manager بروید و در لیست سخت افزار ها، سخت افزاری که علامت خطر زرد رنگ دارد را پیدا کنید.

 

ویروس:

از اصلی ترین موارد هنگ کردن ویروس است. برای حل این مشکل سریعا یک آنتی ویروس نصب کرده و دستگاه خود را اسکن کنید.

 

گرما:

اصلی ترین عامل خرابی کامپیوتر و هنگ ویندوز، گرما است. گرما ممکن است باعث هنگ، ریستارت، خاموش شدن ناگهانی و حتی سوختن دستگاه شما شود.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش نصب سیستم عامل OS X El Capitan مک

سیستم عامل جدید اپل برای سیستم های مک با نام El Capitan ارائه شده است. بسیاری از کاربران در نصب این سیستم عامل مشکل دارند.

در ادامه مطلب روش نصب سیستم عامل El Capitan را آموزش خواهیم داد.

آموزش تغییر نشانگر باتری ویندوز 10

ویندوز 10 در ظاهر تغییرات بسیاری نسبت به ویندوز 8 داشته است. یکی از این تغییرات، تغییر ظاهر گزینه Battery Options است. اما شما میتوانید این گزینه را به شکل سابق بازگردانید.

 

در این مطلب آموزش تغییر نشانگر باتری ویندوز 10 را برای شما آماده کرده ایم.

 

این ترفند بسیار ساده است و فقط کافیست مراحل زیر را دنبال کنید:


1- ویرایشگر رجیستری را اجرا کنید.


برای بازکردن رجیستری، ابتدا با استفاده از کلید میانبر Windows + R وارد Run شده و سپس دستور Regedit را تایپ کرده و Enter بزنید تا ریجستری باز شود.


2- در رجیستری به مسیر زیر مراجعه کنید:


HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\ImmersiveShell


3- اکنون در حالتی که کلید ImmersiveShell در حالت انتخاب است، از سمت راست بر روی فضای خالی راست کلیک کرده و یک مقدار 32-bit DWORD بسازید.


4- نام این مقدار را UseWin32BatteryFlyout قرار دهید.


5- در مرحله آخر بر روی مقدار ساخته شده (UseWin32BatteryFlyout) دوبار کلیک کنید تا باز شود. سپس مقدار Value data را "1" قرار دهید.


پس از انجام تغییرات بالا پنل پاور به حالت قدیمی موجود در ویندوز 8 و 7 تغییر خواهد یافت.


نکته: برای بازگشت به حالت اولیه، دوباره به مسیر رجیستری بالا مراجعه کرده و مقدار ساخته شده " UseWin32BatteryFlyout " را حذف کنید.

آموزش اتصال بی سیم دو کامپیوتر

 

زمان هایی وجود دارد که میخواهید دو کامپیوتر را از طریق بی سیم به هم متصل کنید. مانند زمان هایی که میخواهید به صورت شبکه به بازی بپردازید، یا زمانی که میخواهید دو کامپیوتر را در شرکت به هم متصل کنید.

روش اتصال از طریق کابل کمی پر دردسر و پر هزینه است. اما شما به راحتی میتوانید بدون استفاده از کابل کامپیوتر ها را به هم متصل نمایید.

در این مطلب آموزش اتصال بی سیم دو کامپیوتر را برای شما آماده کرده ایم.

IP چیست و چگونه میتوان آن را تغییر داد

IP چیست؟

IP آدرس به آدرس منظقه ای موجود در هر کامپیوتر میگویند. هر دستگاه کامپیوتری یک آدرس آی پی دارد که مشخص کننده آن دستگاه است. به زبان ساده تر آی پی را میتوان اسم و فیمبل یک دستگاه در اینتنرنت نامید که مشخص میکند کامپیوتر شما در کجاست.

در این مطلب آموزش تغییر آی پی را به شما توضیح خواهیم داد.

آموزش نصب ویندوز XP در 15 دقیقه

نصب ویندوز به صورت معمول 30 الی 45 دقیق طول میکشد. اما شما میتوانید با ترفندی بسیار ساده این زمان را به 15 دقیقه کاهش دهید.

در این مطلب آموزش نصب ویندوز XP در 15 دقیقه را برای شما آماده کرده ایم.

مطالب مرتبط