دلیل هنگ کردن کامپیوتر و لپ تاپ

3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

Computer.Hang


از جمله آزاردهنده ترین مشکلات کامپیوتر هنگ کردن یا به اصطلاح یخ زدن کامپیوتر است. در این حالت کامپیوتر شما دچار سرعت بسیار بسیار پایین میشود و در بسیاری از مواقع به طور کامل از کار می افتد و تنها راه رهایی از این حالت ریستارت کردن کامپیوتر است.

این مشکل ممکن است به دلایل سخت افزاری یا نرم افزاری باشد و اگر سخت افزاری باشد تعداد دفعاتی که با آن روبرو میشوید بسیار زیاد است.

در این مطلب دلایل هنگ کردن ویندوز را بررسی خواهیم کرد.

رم یا مادربورد:

اگر در هنگام هنگ صفحه آبی رنگی مشاهده میکنید مشکل از رم یا مادربورد شما است. برای حل این مشکل ابتدا یک رم سالم روی دستگاه خود بگذارید و در صورت هنگ مجدد مادربورد خود را تست کنید.

 

بایوس و باتری مادربورد:

بایوس ها دارای تنظیمات مختلفی هستند که پس از اولین راه اندازی توسط یک فرد متخصص در سیستم شما تغییر میکنند. با تمام شدن باتری مادربورد، این تنظیمات به حالت اولیه بازمیگردد. برای حل این مشکل کامپیوتر خود را به یک فرد متخصص نشان دهید.

 

مشکلات رجیستری:

یکی از مشکلات رایج در کامپیوتر ها، مشکلات رجیستری است. برای حل این مشکلات نرم افزار های مختلفی از جمله CCleaner و DLL File Fixer میتوان اشاره کرد.

 

درایورد قدیمی یا ناقص:

نصب درایور های قدیمی یا ناقص هم از جمله دلایل هنگ کردن سیستم است. درایور های جدید سیستم خود را دانلود کرده و مجددا آن ها را نصب کنید.

 

تداخل سخت افزارها:

یکی از اشتباهات افراد غیر متخصص در هنگام خرید کامپیوتر، انتخاب سخت افزار های اشتباه است. ممکن است سخت افزار هایی که انتخاب میکنید با هم، همخوانی نداشته باشند. برای فهمیدن این مسئله کافیست به Device Manager بروید و در لیست سخت افزار ها، سخت افزاری که علامت خطر زرد رنگ دارد را پیدا کنید.

 

ویروس:

از اصلی ترین موارد هنگ کردن ویروس است. برای حل این مشکل سریعا یک آنتی ویروس نصب کرده و دستگاه خود را اسکن کنید.

 

گرما:

اصلی ترین عامل خرابی کامپیوتر و هنگ ویندوز، گرما است. گرما ممکن است باعث هنگ، ریستارت، خاموش شدن ناگهانی و حتی سوختن دستگاه شما شود.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش ساخت پسورد تصویری در ویندوز 10

روش های بسیاری برای پسورد گذاری بر روی ویندوز وجود دارد. یکی از ویژگی های ویندوز 10 قابلیت پسورد گذاری با استفاده از تصویر است. در این روش یک تصویر را انتخاب کرده و 3 حرکت بر روی آن انتخاب میکنید تا ثبت شود.

در ادامه مطلب روش پسورد گذاری با استفاده از تصویر در ویندوز 10 را آموزش میدهیم.

آموزش افزودن قابلیتی مشابه با System Restore در لینوکس

ویندوز دارای قابلیتی به نام System Restore  است که در صورت بروز هرگونه مشکل و یا خرابی آن، میتوانید ویندوز را به حالت قبل از خرابی بازگردانید. شما میتوانید قابلیتی شبیه به System Restore در لینوکس خود ایجاد کنید.

با قرار دادن این قابلیت دیگر نگران خرابی لینوکس خود نیستید.

در این مطلب افزودن قابلیتی مشابه با System Restore در لینوکس را به شما آموزش خواهیم داد.

آموزش غیرفعال کردن کورتانا در ویندوز 10

دستیار صوتی کورتانا در ویندوز 10 امکانی جدیدی است که مایکروسافت برای کاربران ارائه کرده است. اما این ویژگی گاهی اوقات باعث مصرف زیاد پردازنده خواهد شد. بسیاری از کاربران هم از کورتانا استفاده ای نمیکنند و میخواهند آن را در ویندوز خود غیر فعال نمایند.

در ادامه مطلب روش غیرفعال کردن کورتانا برای بهینه شدن مصرف CPU را آموزش خواهیم داد.

آموزش حل مشکل کندی ماوس هنگام بازی در ویندوز 8.1

یکی از مشکلاتی که کاربران در ویندوز 8.1 از آن شکایت دارند لگ زدن ماوس در هنگام بازی است. به طوری که هنگام اجرای بازی حرکت ماوس در بازی به کندی صورت میگیرد و این باعث آزار کاربران میشود.

در ادامه مطلب نحوه حل مشکل کندی ماوس در هنگام بازی در ویندوز 8.1 را آموزش خواهیم داد.

آموزش تنظیم زمان برای خاموش شدن کامپیوتر بدون استفاده از نرم افزار

زمان هایی وجود دارد که میخواهید کامپیوتر خود را در مدت مشخصی خاموش کنید، اما در آن لحظه پای کامپیوتر نیستید.

شما به راحتی و تنها از طریق Notepad کامپیوتر میتوانید اینکار را انجام دهید.

در این مطلب آموزش تنظیم زمان برای خاموش شدن کامپیوتر بدون استفاده از نرم افزار را برای شما آماده کرده ایم.

مطالب مرتبط