دلیل هنگ کردن کامپیوتر و لپ تاپ

3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

Computer.Hang


از جمله آزاردهنده ترین مشکلات کامپیوتر هنگ کردن یا به اصطلاح یخ زدن کامپیوتر است. در این حالت کامپیوتر شما دچار سرعت بسیار بسیار پایین میشود و در بسیاری از مواقع به طور کامل از کار می افتد و تنها راه رهایی از این حالت ریستارت کردن کامپیوتر است.

این مشکل ممکن است به دلایل سخت افزاری یا نرم افزاری باشد و اگر سخت افزاری باشد تعداد دفعاتی که با آن روبرو میشوید بسیار زیاد است.

در این مطلب دلایل هنگ کردن ویندوز را بررسی خواهیم کرد.

رم یا مادربورد:

اگر در هنگام هنگ صفحه آبی رنگی مشاهده میکنید مشکل از رم یا مادربورد شما است. برای حل این مشکل ابتدا یک رم سالم روی دستگاه خود بگذارید و در صورت هنگ مجدد مادربورد خود را تست کنید.

 

بایوس و باتری مادربورد:

بایوس ها دارای تنظیمات مختلفی هستند که پس از اولین راه اندازی توسط یک فرد متخصص در سیستم شما تغییر میکنند. با تمام شدن باتری مادربورد، این تنظیمات به حالت اولیه بازمیگردد. برای حل این مشکل کامپیوتر خود را به یک فرد متخصص نشان دهید.

 

مشکلات رجیستری:

یکی از مشکلات رایج در کامپیوتر ها، مشکلات رجیستری است. برای حل این مشکلات نرم افزار های مختلفی از جمله CCleaner و DLL File Fixer میتوان اشاره کرد.

 

درایورد قدیمی یا ناقص:

نصب درایور های قدیمی یا ناقص هم از جمله دلایل هنگ کردن سیستم است. درایور های جدید سیستم خود را دانلود کرده و مجددا آن ها را نصب کنید.

 

تداخل سخت افزارها:

یکی از اشتباهات افراد غیر متخصص در هنگام خرید کامپیوتر، انتخاب سخت افزار های اشتباه است. ممکن است سخت افزار هایی که انتخاب میکنید با هم، همخوانی نداشته باشند. برای فهمیدن این مسئله کافیست به Device Manager بروید و در لیست سخت افزار ها، سخت افزاری که علامت خطر زرد رنگ دارد را پیدا کنید.

 

ویروس:

از اصلی ترین موارد هنگ کردن ویروس است. برای حل این مشکل سریعا یک آنتی ویروس نصب کرده و دستگاه خود را اسکن کنید.

 

گرما:

اصلی ترین عامل خرابی کامپیوتر و هنگ ویندوز، گرما است. گرما ممکن است باعث هنگ، ریستارت، خاموش شدن ناگهانی و حتی سوختن دستگاه شما شود.

جستجو

مهمترین مطالب

آشنایی با چند قابلیت سیستم عامل El Capitan مک

سیستم عامل جدید اپل برای مک بوک های خود با نام El Capitan ارائه شده است. در این سیستم عامل ویژگی های بسیاری قرار داده شده است که به گفته بعضی از کاربران بعضی از ویژگی های ویندوز 10 را کپی برداری کرده است.

در ادامه مطلب با چند ویژگی سیستم عامل El Capitan بیشتر آشنا خواهیم شد.

بایوس چیست و چه نقشی در کامپیوتر دارد(بخش دوم)

بایوس نام یکی از قطعات یا چیپ های سخت افزاری در کامپیوتر است که اگر در حد نیمه حرفه ای با کامپیوتر خود کار میکنید لازم است که اطلاعاتی در مورد این قطعه داشته باشید.

در این مطلب بایوس را معرفی کرده و نفش آن را در سیستم میگوییم.

ویژگی های تجاری Office 365

آفیس 365 نسخه تجاری آفیس مایکروسافت میباشد که مخصوص کاربران حرفه ای تر میابشد و باید حق عضویت ماهانه برای اکانتشان پرداخت نمایند. کاربرانی که از حساب آفیس 365 استفاده میکنند میتوانند آفیس 2016 را دریافت و از آن  استفاده کنند.

در ادامه با ویژگی های آفیس 365 بیشتر آشنا خواهید شد.

آموزش اضافه کردن چند اثر انگشت به قفل گوشی های سامسونگ

گوشی های جدید سامسونگ از سیستم FingerPrint بهره میبرند. به کمک این تکنولوژی میتوانید یک یا چند اثر انگشت به دستگاه معرفی کنید و قفل دستگاه را با کمک آن باز کنید.

در این مطلب آموزش اضافه کردن چند اثر انگشت به قفل گوشی های سامسونگ را برای شما آماده کرده ایم.

چرا کامپیوتر من دائما ریستارت میشود؟

 


در حال کارکردن با کامپیوتر سخصی خود هستید که ناگهان کامپیوتر شما ریستارت میشود. در دفعات اول شاید این امر آزار دهنده نباشد. اما پس از چند بار ریستارت شدن ناگهانی کامپیوتر این مسئله برای شما آزار دهنده خواهد شد.

اما دلیل این ریستارت شدن های پی در پی چیست؟

دلایل نرم افزاری و سخت افزاری ممکن است باعث این مشکل شوند که تمامی آن ها قابل حل هستند.

در این مطلب دلایل ریستارت شدن ناگهانی کامپیوتر را بررسی خواهیم کرد.

مطالب مرتبط