آموزش رمز گذاری روی پوشه

4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

آموزش رمز گذاری روی پوشه

اطلاعات ذخیره شده روی کامپیوتر باید در داخل درایو های هارد قرار بگیرند. برای اینکه فایل ها راحت تر قابل دسترسی باشند، آنها را فولدر بندی میکنیم.

اما ممکن است فایل هایی داشته باشید که خصوصی هستند و نمیخواهید کسی به آن دسترسی داشته باشد.

شما به راحتی میتوانید روی این فایل ها رمز بگذارید. در این مطلب آموزش رمزگذاری روی فولدر را برای شما آماده کرده ایم.

برای ایجاد پسوردی که از پوشه ها محافظت می کند دو روش وجود دارد:


روش اول: اگر شما برای نام کاربری خود پسورد دارید، می توانید از این پسورد برای محافظت از پوشه های خود استفاده کنید. اما در غیر این صورت روش زیر را دنبال کنید:

روی پوشه ای که می خواهید محرمانه بماند راست کلیک کرده و گزینه ی Properties را انتخاب کنید (یا کلیدهای Alt و دابل کلیک را به طور همزمان فشار دهید) سپس روی کلید Sharing کلید کرده و گزینه (Make this folder private) را تیک دار کنید و در آخر کلید Apply را بزنید. اگر شما برای نام کاربری خود پسوردی نداشته باشید، کادری ظاهر می شود که از شما سوال می کند آیا می خواهید پسوردی بسازید؟ اگر می خواهید پوشه را محرمانه کنید باید حتما این کار را انجام دهید. بنابراین روی گزینه Yes کلیک کنید. از این پس برای ورود به دسکتاپ کامپیوتر و استفاده از آن باید از پسوردتان استفاده کنید.
پس از کلیک گزینه Yes باید پسورد خود را تایپ کنید و سپس آنها را تصدیق کنید. سپس روی دکمه (Create Password) کلیک کنید و در آخر پنجره پسورد را ببندید.
در آخر کلید OK پنجره Properties را بزنید. اکنون هر کسی که وارد سیستم شما شود نمی تواند بدون اطلاع از پسورد شما به آن فایل دسترسی پیدا کند.
 
روش دوم: اگر پوشه مورد نظر به صورت ZIP یا فشرده است شما می توانید یک پسورد منحصر به فرد به آن بدهید.
فقط کافیست روی پوشه زیپ شده دابل کلیک کنید و وقتی پوشه باز شد از منوی بالا گزینه File رفته روی گزینه (Add a Password) کلیک کنید.
و سپس پسورد خود را در پنجره ظاهر شده تایپ کنید. اکنون شما تنها کسی هستید که به فایل های این پوشه دسترسی دارید. پوشه باز می شود و فایل ها نیز دیده می شوند اما شما تنها کسی هستید که می توانید به فایل ها دسترسی داشته باشید.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش ایجاد تب خصوصی و امن در مرورگر فایرفاکس

زمانی که با مرورگر خود کار میکنید تمامی اطلاعات شما ذخیره میشود و در آینده میتوانید با ورود به بخش History این صفحات را مجددا مشاهده کنید.

اما روشی وجود دارد که در آن شما میتوانید جلوی ذخیره شدن را بگیرید. در این روش شما یک صفحه امن باز میکنید و در آن کارهای خود را انجام میدهید. بعد از بسته شدن صفحه تمامی اطلاعات شما از بین میرود.

این روش برای کارهای امنیتی نیز بسیار مفید است. برای مثال در هنگام استفاده از درگاه های اینترنتی نیز میتوانید از این روش استفاده کنید.

در این مطلب روش ایجاد تب خصوصی و امن در مرورگر فایرفاکس را آموزش خواهیم داد.

چگونه بفهمیم گوشی ما با حداکثر سرعت شارژ میشود؟

بسیاری از کاربران از سرعت شارژ شدن گوشی خود گلایه دارند و میخواهند بدانند آیا گوشی آنها با سرعت بالا شارژ میشود و یا روند شارژ شدن گوشی کند شده است؟

در ادامه مطلب شما را با روش تشخیص سرعت شارژ گوشی آشنا خواهیم کرد.

کارهایی که در تمرانات هوازی نباید انجام داد

در تمامی ورزش ها و حتی کارها باور های غلطی وجود دارد که انسان ها بدون داشتن علم، نسبت به صحیح یا غلط بودن آن، این کار ها را انجام میدهند. برخی از انسان ها بدون داشتن علم و تجربه کافی در این زمینه ها اظهار نظر میکنند. اما بسیاری از این کارها غلط و نادرست هستند.

ورزش های هوازی نیز از این نظر ها در امان نبوده اند و به مرور زمان باور های غلطی وارد آن شده که در ادامه مطلب به آن میپردازیم.

آموزش غیر فعال کردن آپدیت های جاوا

هنگامی که جاوا را بر روی سیستم خود نصب میکنید حتما با پیغام های آپدیت این نرم افزار برخورد کرده اید و باعث آزار شما خواهد شد و میخواهید این پیغام های آپدیت را متوقف سازید.

در ادامه مطلب روش غیرفعال کردن آپدیت جاوا را آموزش خواهیم داد.

خارج کردن برنامه ها از حالت Doze در اندروید 6

یکی از قابلیت های جدید در اندروید 6 بهینه شدن مصرف باتری با استفاده از فعال کردن Doze میباشد. با استفاده از این قابلیت بسیاری از برنامه های غیر ضروری و اعلان های آنها غیر فعال میشوند.

در دامه مطلب روش خارج کردن برنامه ها و شخصی سازی حالت Doze را آموزش خواهیم داد.

مطالب مرتبط