مقایسه 5 مرورگر برتر اینترنت

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

مقایسه 5 مرورگر برتر اینترنت

با آمدن ویندوز 10 رسما اینترنت اکسپلورر از دور خارج شد و به جای آن اج روی کار آمد. حال 5 مرورگر اصلی یعنی اج، فایرفاکس، کروم،اپرا و سافاری رقابت سختی با هم دارند.

اما کدام مرورگر از بقیه برتر است؟

در این مطلب به مقایسه 5 مرورگر برتر اینترنت میپردازیم.

معیار سهولت در استفاده
از آنجایی که تمامی این مرورگرها رایگان هستند، میتوانید آنها را دانلود کرده و تست کنید.

تمامی مرورگرها سعی دارند تا روند استفاده از خود را به بهترین نحو کاربرپسند کنند. با این حال روند اکسپورت کردن بوکمارک‌ ها به صورت دستی داستان دیگری است، طوری که به نظر میرسد مرورگرها به هیچ وجه علاقه‌ای به انجام این عمل ندارند.

به عنوان مثال دستور اکسپورت در مرورگر فایرفاکس در اعماق تنظیمات دفن شده است و جالبتر از آن در مرورگر اپرا ما این دستور را پیدا نکردیم.


مرورگر‌ها از قابلیت ورود با استفاده از پسورد بهره میبرند که بدین وسیله هویت شما را شناسایی کرده و تمامی تنظیمات و بوکمارک‌ ها را به مرورگر شما انتقال میدهند. به عنوان مثال پس از دانلود و نصب کروم کافی است با یوزر و پسورد خود لاگین شوید تا تمامی تنظیمات، بوکمارک‌ ها و پسورد‌های ذخیره شده شما به مرورگر افزوده شوند.

فایرفاکس سینک و اپرا سینک نیز عملیات مشابهی انجام میدهند و بین تمامی دستگاه‌های مورد استفاده، تنظیمات و سایر گزینه‌های شخصی شده را همگام میکنند.

اما اج در این زمینه به بهبود بیشتری نیاز دارد. این مرورگر توانایی ایمپورت بوکمارک‌ ها را از دیگر مرورگرها دارد ولی هنوز قابلیتی برای یکپارچه سازی بین دستگاه‌های مختلف در آن گنجانده نشده است. اما اینترنت اکسپلورر نیز همانند رقبای خود پس از افزودن وب‌ سایتی به بوکمارک‌ ها، بلافاصله این وب‌ سایت در سایر دستگاه‌های مورد استفاده شما نیز در لیست بوکمارک‌ ها قرار میگیرد.

در حال حاضر مرورگر‌هایی مانند اج و اپرا پس از باز شدن صفحه‌ای حاوی اخبار را به نمایش میگذارند که این قابلیت مورد پسند ما نیز هست. با این حال امکان استفاده از هوم‌ پیج دلخواه در مرورگرها فایرفاکس، کروم و اج وجود دارد.

به طور خلاصه تمامی مرورگرها روند دانلود و نصب ساده‌ای داشتند. ایمپورت تنظیمات و بوکمارک‌ ها نیز با راحتی انجام پذیر بودند و تمامی مرورگر‌ها در این مرحله نمره قبولی را دریافت کردند.

بررسی فراتر از وب
مرورگرهای مدرن امکاناتی فراتر از گشت و گذار در اینترنت را در اختیار کاربران قرار میدهند، که بد نیست آنها را بدانید.

شاید دوست داشته باشید مرورگر شما به عنوان کلاینت بیت تورنت عمل کند. در گذشته برای این عمل نیازمند دانلود و نصب برنامه‌ای جداگانه بودید. اما امروزه این قابلیت‌ها توسط افزونه‌ها بر روی مرورگرها در دسترس‌ هستند. لازم به ذکر است که اج هنوز از افزونه‌ها پشتیبانی نمیکند.

یکی از دلایل استفاده از فایرفاکس، پشتیبانی غنی از افزونه‌ها است. موزیلا وب‌ سایت جداگانه‌ای برای افزونه‌ها تدارک دیده است که میتوانید در آن با توجه به نوع و یا محبوبیت، به جستجوی افزونه‌های مورد نیاز خود بپردازید.

برای نصب این افزونه‌ها فقط کافی است روی آنها کلیک کرده و پس از دانلود و نصب خودکار، مرورگر خود را ببندید و مجدد باز کنید.

به دلیل محبوبیت کروم و حجم غنی افزونه‌های فایرفاکس، بیشتر توسعه دهنده اقدام به تولید افزونه برای این دو مرورگر میکنند.

اپرا از لحاظ تعداد افزونه، نزدیک به فایرفاکس هم نیست ولی با این وجود افزونه Sidebar در آن بسیار کاربردی است. این افزونه نواری از ابزارک‌ها را در حاشیه مرورگر ایجاد میکند که به وسیله آن میتوانید به گزینه‌های کاربردی مانند ماشین‌ حساب دسترسی داشته باشید.


اما قابلیت‌هایی دیگری نیز در مرورگر‌ها وجود دارند. به عنوان مثال با استفاده از فایرفاکس میتوانید با دوستان خود تماس تصویری برقرار کنید که این قابلیت Firefox Hello نام دارد.

اج نیز در این زمینه به واسطه کورتانا درخشان ظاهر شده است. دستیار صوتی مایکروسافت که در اج نیز تعبیه شده است عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش میگذارد. کورتانا میتواند اقدام به خواندن محتوای سایت بکند و یا وب‌ سایتی را به لیست علاقه‌مندی‌های شما بیافزاید. این دستیار صوتی یکی از دلایل قوی برای استفاده از مایکروسافت اج است.


کدام مرورگر بهترین گزینه است؟
عملکرد اج خوب است و حالا تبدیل به رقیبی برای سایر مرورگرها شده است. با این حال اج هنوز به خوبی که مایکروسافت از آن سخن میگفت نیست. عدم قابلیت پشتیبانی از افزونه‌ها و امکان یکپارچه‌سازی بین دستگاه‌های مختلف، باعث نزول جایگاه این مرورگر در لیست ما شده است. البته اج در ابتدای راه است و مایکروسافت سخت در حال توسعه‌ آن است و انتظار داریم در نسخه‌های بعدی پشتیبانی از افزونه‌ها به آن اضافه شده و کارایی آن نیز بهبود یابد.

فایرفاکس نیز در بنچمارک‌ها و قابلیت پشتیبانی از افزونه‌ها فوق‌العاده بود تا زمانی که در شرایط واقعی تحت آزمایش قرار گرفت و نتوانست نتایج قبلی خود را تکرار کند.

اپرا علی رقم داشتن کمبود‌هایی در زمینه امکانات، در گشت و گذار صفحات وب بسیار عالی عمل کرده است و در بنچمارک‌ها و همچنین تست‌های شرایط واقعی بسیار کار‌آمد نشان داده است.

اما از نظر ما در حال حاضر بهترین مرورگر، کروم است. شهرت کروم در زمینه مصرف زیاد حافظه توسط آزمایشات ما نیز ثابت شده است. با این حال عملکرد روان و سریع، پشتیبانی از طیف وسیع افزونه‌ها و وجود امکانات یکپارچه سازی گسترده، کروم را به گزینه مناسبی تبدیل کرده است.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش نصب ویندوز مدیا پلیر برای ویندوز 10

بسیاری از کاربران علاقه بسیاری به ویندوز مدیا پلیر پیش فرض ویندوز دارند. در بعضی از نسخه های ویندوز 10 این نرم افزار حذف شده است و کاربران باید از نرم افزار های دیگری استفاده کنند.

در ادامه مطلب روش نصب مدیا پلیر برای ویندوز 10 را آموزش خواهیم داد.

تمامی تغییرات و امکانات iOS 9 (بخش پنجم)

پس از تمامی ایراداتی که نسخه 8 iOS داشت بالاخره اپل نسخه 9 این سیستم عامل را منتشر کرد. این سیستم عامل تغییرات بسیار زیادی نسبت به نسخه های قبلی داشته است. تا امروز در بخش های اول تا چهارم این تغییرات را بازگو کرده ایم.

 

در این مطلب تمامی تغییرات و امکانات iOS 9 (بخش پنجم) که آخرین بخش از این تغییرات است را برای شما آماده کرده ایم.

 

41. قابلیت Request Desktop Site در سافاری
iOS 8 دارای قابلیتی به نام Request Desktop Site در سافاری بود که البته تا حدودی پنهان مانده بود. حال اپل در iOS 9 این قابلیت را دقیقا در منوی سافاری قرار داده تا کاربران سریع‌تر به آن دسترسی داشته باشند. البته قابلیت مذکور دارای ویژگی جدیدی است، به این صورت که اگر دکمه Reload موجود در نوار آدرس را نگه دارید قابلیت Request Desktop Site در سمت پایین صفحه نمایان می‌شود. این قابلیت نسخه دسکتاپ سایت‌ها را بازگذاری می‌کند.

42. غیر فعال کردن frequently Visited Sites
iOS 8 قابلیتی را برای سافاری ارائه کرده بود که توسط آن می‌توان به میانبر سایت‌های محبوبی که از آن بیشترین بازدید داشته‌اید را دسترسی داشت. هیچ راهی برای حذف یا غیرفعال کردن این ویژگی وجود نداشت اما در iOS 9 راهی برای غیرفعال کردن آن میسر شده است. برای این منظور ابتدا به مسیر Settings > Safari مراجعه کرده و سپس گزینه Frequently Visited Sites را غیرفعال کنید.

43. استفاده همزمان دو اپلیکیشن کنار هم
مالتی تسکینگ در تبلت‌ها همواره سوییچ کردن سریع بین اپلیکیشن‌ها را فراهم می‌آورد اما اپل در iOS 9 آن را بهبود داده است. زمانی که در حال کار کردن با آیپد خود هستید می‌توانید توسط انگشت خود سمت راست تصویر را بکشید تا قابلیت Slide Over فعال شود. به واسطه این قابلیت می‌توانید اپلیکیشن دومی را اجرا کرده و همزمان در صفحه نمایش با دو اپلیکیشن کار کنید.

44. تماشای ویدیو حین کار کردن با آیپد
اپل برای مالتی تسکینگ چندین قابلیت را در نظر گرفته است. علاوه بر اجرای همزمان دو اپلیکیشن در آیپد، می‌توانید حین انجام کار به تماشای ویدیو نیز بپردازید. زمانی که در آیپد خود ویدیویی را تماشا می‌کنید، یک آیکون جدید در قسمت پایینی ظاهر می‌شود. با کلیک کردن بر روی آن ویدیو در سایز کوچک پخش شده و شما می‌توانید همزمان به کارهای دیگری نیز بپردازید.

45. تبدیل کیبورد آیپد به تاچ‌پد
iOS 9 در آیپد قابلیت‌های جالبی ارائه کرده است. کیبورد آیپد نیز جزو این قابلیت‌ها بوده و نوار میانبر جدید دکمه‌هایی مانند کپی، پیست و کات را فراهم می‌کند. اپل در آیپد کیبورد را به نوعی از کیبورد مجازی تبدیل کرده است. این کیبورد مجازی به کاربران اجازه می‌دهد تا متن را بدون جدا کردن انگشتان خود از صفحه نمایش انتخاب کنند. اگر از کیبورد بلوتوثی استفاده کنید، قابلیت‌های جدید در دسترس قرار خواهد گرفت.

46. حذف سریع آلارم
اپل، ژست حرکتی حذف کردن با استفاده از سوایپ را به بسیاری از اپلیکیشن‌ها فراهم کرده است. در اپلیکیشن Clock و در بخش Alarm می‌توانید با سوایپ کردن به طور سریع آلارم‌ها را حذف کنید.

47. جستجوی صفحات وب در سافاری
Find on page همواره قابلیتی مخفی در سافاری بوده است. پیش از iOS 9 برای بهره‌مند شدن از آن باید بر روی نوار آدرس کلیک می‌کردید سپس کلمه‌ای که قصد جستجوی آن را داشتید را تایپ می‌کردید. اما در iOS 9 این قابلیت در دسترس گرفته و استفاده کردن از آن بسیار آسان شده است. برای این منظور با کلیک کردن بر روی دکمه Share متوجه خواهید شد که یک دکمه جدید در قسمت پایینی سافاری تحت عنوان Find on Page ظاهر می‌شود. با انتخاب کردن آن یک نوار جستجو ظاهر می‌شود که توسط آن می‌توانید صفحات و کلمات مورد نظر را جستجو کنید.

48. شخصی سازی حالت Reader Mode در سافاری
در iOS 9  قابلیت Reader mode سافاری بسیار آسان شده و امکانات بسیاری در دسترس قرار گرفته است. زمانی که از قابلیت Reader mode در سافاری استفاده می‌کنید یک دکمه جدیدی در سمت راست نوار آدرس نمایان می‌شود. با کلیک کردن بر روی آن یک منوی جدیدی ظاهر می‌شود که گزینه‌های جدید بیشتری را ارائه می‌دهد. از جمله گزینه‌های این منو می‌توان به ۸ فونت‌ جدید، دو سایز و ۴ تم در رنگ‌های مختلف اشاره کرد.

49. تغییر حساسیت تاچ
منوی Accessibility در آی‌اواس همواره یکی از مهم‌ترین بخش‌ها بوده است. این بخش قابلیت‌های بسیاری برای افراد نابینا، کم‌بینا و ناشنوا ارائه می‌دهد و در iOS 9 این بخش گسترش یافته و قابلیت‌های زیادی به آن اضافه شده است. این بخش شامل یک قابلیت جدید با نام Touch Accommodations است که به کاربران اجازه می‌دهد تا میزان پاسخ دهی و واکنش نمایشگر را کنترل کنند. با رفتن به این قابلیت از مسیر General > Accessibility > Touch Accommodations، می‌توانید گزینه‌هایی از جمله مقدار زمان لازم برای لمس کردن صفحه، جاهایی که چندین تاچ به عنوان یک تاچ شناخته می‌شوند را تغییر دهید تا تاچ اسکرین دستگاه‌تان دقیق‌تر و بر مبنای نیازهای شما تنظیم شود.

50. ویرایش منوی Assistive touch
Assistive Touch به عنوان یک میانبر محبوب در آی‌او‌اس محسوب میشود که چند عملگر رایج را به سرعت در اختیار کاربر می‌گذارد . در iOS 9 شما می‌توانید با مراجعه به قسمت customize the top level menu، گزینه‌ها و آیکون‌های قرار گرفته در منوی این میانبر را تغییر دهید.

10 نکته جهت جلوگیری از هک شدن مودم های بی سیم

مودم ها مدل های مختلفی دارند. قدیمی ترین نوع مودم، Dial up است. این مودم ها تنها از طریق کابل به کامپیوتر متصل میشوند. نوع دیگر مودم ها ADSL است. مودم ADSL دو نوع بی سیم و با سیم دارد.

برای اتصال به مودم های بی سیم شما از طریق کامپیوتر یک رمز وارد میکنید و به کامپیوتر متصل میشوید. این اتصال بسیار ساده و سریع است. اما به سادگی میتوان این رمز را هک کرد و به دست آورد.

برای جلوگیری از هک شدن رمز مودم باید نکاتی را رعایت کنید.

 

در این مطلب 10 نکته مهم جهت جلوگیری از هک شدن مودم وایرلس را بازگو میکنیم.

آموزش افزایش سرعت لود شدن سایت ها

سایت ها دارای صفحات، تصاویر و قالب هایی هستند که سرعت لود شدن آنها را پایین میاورند. شاید شما هم بخواهید با بستن این گزینه ها و همچنین انجام کارهای دیگر سرعت لود شدن سایت را افزایش دهید.

در این مطلب آموزش افزایش سرعت لود شدن سایت ها را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش ساخت Public Chat وایبر

پابلیک چت یا به لاتین Public Chat نام سرویس جدید وایبر است. در این سرویس یک فرد صاحب صفحه ای میشود که دیگران آن را دنبال میکنند. پس از Follow شدن این صفحه توسط افراد، تمامی نوشته های این صفحه برای آن فرد نمایش داده میشود و فرد میتواند مطالب را لایک کند. اما قابلیت نوشتن مطلب در این صفحه را ندارد.

اما بسیاری از افراد دوست دارند یک صفحه چت عمومی بسازند.

در این مطلب آموزش ساخت این صفحه را بازگو خواهیم کرد.

مطالب مرتبط