آشنایی با صفحه نمایش های AMOLED

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

آشنایی با صفحه نمایش های AMOLED

تکنولوژی های موبایل ها روز به روز در حال پیشرفت هستند و از فناوری های جدید در دستگاه های موبایل استفاده میشود. از جمله تکنولوژی های جدید در صفحه نمایش گوشی های جدید استفاده میشود که از AMOLED در موبایل ها استفاده میشود.

در ادامه مطلب با صفحه نمایش های AMOLED بیشتر آشنا خواهیم شد.

AMOLE :AMOLED در حقیقت همان OLED ها هستند. تصویر در این نمایشگرها از خطوط زیاد کنار هم تشکیل شده است. فاصله بین این خطوط به قدری کم است که فقط با چشم مسلح قابل مشاهده است. در حقیقت تنها تفاوت این دو نمایشگر در این است که AMOLED ها رزولوشن تصویر بالاتر و مصرف انرژی کمتری دارند. زمان پاسخ گویی و Refresh Rate در این نمایشگرها بسیار بهتر شده و در واقع ایرادات نمایشگر های OLED را ندارد.

 

Super AMOLED: یکی از ایرادات وارده به نمایشگرهای AMOLED این بود که زیر نور زیاد تصاویر در آن قابل مشاهده نبودند و به همین دلیل رنگ سبز از این بین حذف شده و به صورت اشتراکی با دو رنگ قرمز و آبی بدست میاید. در حقیقت تراکم پیکسل ها در این نمایشگر بیشتر شده است. با روی کار آمدن Super AMOLED ها این مشکل رفع شد. این نمایشگرها باریک تر از نسل قبلی هستند، طول عمر بیشتری دارند، عملکرد صفحه لمسی آنها بهبود یافته و همچنین مصرف انرژی آنها تا 20 درصد کاهش یافته است. تکنولوژی ساخت Super AMOLED ها از ماتریس Pen Til پیروی میکند. برخلاف TFTها در این نمایشگر هر پیکسل دارای دو ساب پیکسل است.


Super AMOLED Plus: بیشتر گوشی ها از صفحه نمایش های Super AMOLED Plus برای نمایشگر های خود استفاده میکنند. کیفیت تصاویر در زیر نور زیاد در نمایشگرهای Super AMOLED Plus بسیار بهتر است. یکی دیگر از تفاوت های این دو نمایشگر این است که در AMOLED لایه های OLED و لایه ی صفحه لمسی از هم جدا هستند در صورتی که در Super AMOLED Plus این لایه ها تلفیق شده اند.

 

نمایشگرهای Super AMOLED Plus را میتوان نسخه ارتقا یافته Super AMOLED نیز دانست. در حقیقت در این نمایشگرها از 50 درصد ساب پیکسل بیشتر در قالب ماتریس RGB استفاده شده است. این تفاوت های اعمال شده سبب باریکتر و روشن تر شدن نمایشگرهای Super AMOLED Plus شده است. همچنین با این تغییرات بازدهی نمایشگر تا 18 درصد افزایش یافته است.

جستجو

مهمترین مطالب

روش تشخیص پردازنده آیفون 6s

آیفون های جدید شرکت اپل به صورت یکسان تولید نمیشوند و دارای 2 مدل پردازنده میباشد. اپل برای تولید اولین سری های گوشی آیفون خود به خاطر اینکه با کمبود قطعات مواجه نشود از پردازنده A9 سامسونگ نیز استفاده کرده است و سایر گوشی ها را با پردازنده شرکت TSMC تولید کرده است.

در ادامه مطلب روش تشخیص مدل پردازنده گوشی آیفون 6s را آموزش خواهیم داد.

آموزش رفع مشکلات مختلف کیبورد لپ تاپ

تعویض کیبورد لپ تاپ بسیار پر هزینه و دردسر ساز است. اگر کیبورد لپ تاپتان خراب شد بهتر است قبل از هر کاری چند تست روی آن انجام دهید. شاید بتوانید مشکل را خودتان حل کنید.

در این مطلب آموزش رفع مشکلات مختلف کیبورد لپ تاپ را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش بازی کردن با مرورگر گوگل کروم

در حال استفاده از اینترنت هستید و با باز کردن یک صفحه جدید متوجه قطع شدن اینترنت میشوید.

در این لحظه تنها کار ممکن، صبر کردن تا اتصال مجدد اینترنت است.

اما شما میتوانید با مرورگر خود تا زمانی که اینترنت مجددا وصل میشود، بازی کنید.

در این مطلب آموزش بازی کردن با مرورگر گوگل کروم را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش تغییر تم گوگل کروم

شاید شما هم دست دارید به محیط مرورگر کروم خود حال و هوای تازه ای ببخشید و از یک نواختی همیشگی آن خسته شده اید.

مرورگر کروم نیز قابلیت تغییر تم را دارا میباشد که میتوانید یک تم مطابق با سلیقه خود انتخاب کرده و آن را تعویض کنید.

در ادامه مطلب آموزش تغییر تم مرورگر کروم را آموزش خواهیم داد.

اشتباهات رایج در استفاده از تردمیل

تردمیل یکی از وسایل ورزشی پر طرفدار است. کم تحرکی انسان ها و نداشتن علاقه به قدم زدن در فضای باز و همچنین آسان بودن استفاده از تردمیل باعث شده تا این وسیله ورزشی به باشگاه ها و خانه ها راه یابد.

اما این آسان بودن در استفاده به این معنی نیست که شما نمیتوانید روی این وسیله به خود صدمه وارد کنید. با انجام کارهای اشتباه روی تردمیل ممکن است صدمات جبران ناپذیری به خود وارد کنید.

در این مطلب اشتباهات رایج در استفاده از تردمیل را بازگو خواهیم کرد.

مطالب مرتبط