BIOS چیست؟

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

BIOS.01

بایوس نام یکی از قطعات یا چیپ های سخت افزاری در کامپیوتر است که اگر در حد نیمه حرفه ای با کامپیوتر خود کار میکنید لازم است که اطلاعاتی در مورد این قطعه داشته باشید.

در این مطلب بایوس را معرفی میکنیم.

 

BIOS با تلفظ (بایوس) ، سرنام عبارت System Basic input/output به مفهوم مجموعه روال های است که جهت پشتیبانی از انتقال اطلاعات بین عناصر سیستم مانند حافظه ،دیسک ها و مانیتور در ارتباط نزدیکی با سخت افزار کار می کنند.

در IBM و کامپیوترهای سازگار، BIOS در حافظه ی فقط خواندنی (ROM) دستگاه تعبیه می گردد . گرچه حضور BIOS در عملکرد کا مپیوتر نقش حیاتی دارد اما معمولاَ از دید کاربران پنهان است . البته برنامه نو یسان می توانند به BIOS دسترسی داشته باشند.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش ثبت نام در اینستاگرام

اینستاگرام در حال حاضر به دلیل در دسترس بودن و همچنین راحت بودن روش کار، بسیار محبوب است. در این نرم افزار میتوانید تصاویر و ویدئو های خود را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و همچنین تصاویر دوستانتان را مشاهده کنید.

 

اگر دوست دارید عضو این شبکه اجتماعی شوید باید در آن ثبت نام کنید. در این مطلب آموزش ثبت نام در اینستاگرام را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش جیلبریک iOS 8.4

بعد از ناکامی و ارائه نشدن جیلبریک نسخه 8.3 برای آیفون ها با آپدیت شدن دستگاه ها به ورژن 8.4 که به تازگی منتشر شده است تیم هکر TaiG این نسخه را موفق شد جیلبریک کند و آن را برای عموم منتشر ساخت.

در ادامه مطلب آموزش جیلبریک iOS 8.4 را اراده خواهیم داد.

4 نکته درباره پاسخ به ایمل ها در جیمیل

کاربران بسیاری از سرویس جیمیل استفاده میکنند و روزانه به تعداد بسیاری از ایمیل های خود به صورت تکی یا گروهی پاسخ میدهند.

در ادامه مطلب شما را با 4 نکته برای پاسخ به ایمیل ها در جیمیل آشنا خواهیم کرد.

آموزش تغییر رنگ یک تصویر در پاورپوینت

در حال قرار دادن یک تصویر روی پاورپوینت هستید اما رنگ تصویر، با سایر تصاویر سازگار نیست. شما به راحتی میتوانید رنگ این عکس را از داخل پاورپوینت تغییر دهید.

در این مطلب آموزش تغییر رنگ یک تصویر در پاورپوینت را برای شما آماده کرده ایم.

آشنایی با صفحه نمایش های AMOLED

تکنولوژی های موبایل ها روز به روز در حال پیشرفت هستند و از فناوری های جدید در دستگاه های موبایل استفاده میشود. از جمله تکنولوژی های جدید در صفحه نمایش گوشی های جدید استفاده میشود که از AMOLED در موبایل ها استفاده میشود.

در ادامه مطلب با صفحه نمایش های AMOLED بیشتر آشنا خواهیم شد.

AMOLE :AMOLED در حقیقت همان OLED ها هستند. تصویر در این نمایشگرها از خطوط زیاد کنار هم تشکیل شده است. فاصله بین این خطوط به قدری کم است که فقط با چشم مسلح قابل مشاهده است. در حقیقت تنها تفاوت این دو نمایشگر در این است که AMOLED ها رزولوشن تصویر بالاتر و مصرف انرژی کمتری دارند. زمان پاسخ گویی و Refresh Rate در این نمایشگرها بسیار بهتر شده و در واقع ایرادات نمایشگر های OLED را ندارد.

 

Super AMOLED: یکی از ایرادات وارده به نمایشگرهای AMOLED این بود که زیر نور زیاد تصاویر در آن قابل مشاهده نبودند و به همین دلیل رنگ سبز از این بین حذف شده و به صورت اشتراکی با دو رنگ قرمز و آبی بدست میاید. در حقیقت تراکم پیکسل ها در این نمایشگر بیشتر شده است. با روی کار آمدن Super AMOLED ها این مشکل رفع شد. این نمایشگرها باریک تر از نسل قبلی هستند، طول عمر بیشتری دارند، عملکرد صفحه لمسی آنها بهبود یافته و همچنین مصرف انرژی آنها تا 20 درصد کاهش یافته است. تکنولوژی ساخت Super AMOLED ها از ماتریس Pen Til پیروی میکند. برخلاف TFTها در این نمایشگر هر پیکسل دارای دو ساب پیکسل است.


Super AMOLED Plus: بیشتر گوشی ها از صفحه نمایش های Super AMOLED Plus برای نمایشگر های خود استفاده میکنند. کیفیت تصاویر در زیر نور زیاد در نمایشگرهای Super AMOLED Plus بسیار بهتر است. یکی دیگر از تفاوت های این دو نمایشگر این است که در AMOLED لایه های OLED و لایه ی صفحه لمسی از هم جدا هستند در صورتی که در Super AMOLED Plus این لایه ها تلفیق شده اند.

 

نمایشگرهای Super AMOLED Plus را میتوان نسخه ارتقا یافته Super AMOLED نیز دانست. در حقیقت در این نمایشگرها از 50 درصد ساب پیکسل بیشتر در قالب ماتریس RGB استفاده شده است. این تفاوت های اعمال شده سبب باریکتر و روشن تر شدن نمایشگرهای Super AMOLED Plus شده است. همچنین با این تغییرات بازدهی نمایشگر تا 18 درصد افزایش یافته است.