آشنایی با 3 نرم افزار بنچمارک

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

آشنایی با 3 نرم افزار بنچمارک

یکی از راه های تست قدرت سخت افزار ها استفاده از نرم افزار های بنچمارک برای به چالش کشیدن آنها میباشد.

در ادامه مطلب 3 نرم افزار برتر در زمینه بنچمارک را بررسی خواهیم کرد.

AnTuTu
به نظر می‌رسد که محبوب‌ترین نرم‌افزار بنچمارک فعلی انتوتو باشد و دلیل آن هم پشتیبانی دائمی آن است. انتوتو یک نرم‌افزار بنچمارک جامع است چرا که ابزار هوشمند شما را از جهات مختلف امتیازدهی می‌کند. انتوتو میزان پاسخگویی رابط کاربری، CPU، GPU، رم  و عملکرد حافظه ذخیره‌سازی را بررسی می‌کند. امتیاز هر تست در نهایت با سایر امتیازات ادغام می‌شود و یک نمره به عنوان امتیاز نهایی برای ابزار شما ارائه می‌شود.
 
GFXBench
این نرم‌افزار به کمک دیتابیس آنلاینی که دارد به بسیاری از علاقه‌مندان دنیای گوشی‌های هوشمند کمک کرده تا ده‌ها ابزاری را که هنوز معرفی نشده‌اند، شناسایی کنند و از سخت‌افزار مورد استفاده از آن‌ها اطلاع پیدا کنند. اگر از خوانندگان زومیت باشید حتما مقالاتی را با عنوان‌ «مشخصات سخت‌افزاری گوشی X در بنچمارک GFX فاش شد»، دیده‌اید.

به هر حال، همانطور که از نام این نرم‌افزار مشخص است، GFXBench یک نرم‌افزار گرافیکی است که بر چگونگی عملکرد پردازشگر گرافیکی گوشی هوشمند شما تأکید دارد. GFXBench نه تنها متوسط فریم ریتی که در آن ابزار هوشمند شما موفق شده شبیه‌سازی‌های پیچیده بازی را اجرا کند، ارائه می‌کند بلکه کیفیت رندر را که توسط چیپ گرافیکی ابزار هوشمند شما ارائه می‌شود، مورد ارزیابی قرار می‌دهد. همچنین GFXBench برای مقایسه مستقیم یک چیپ با چیپ دیگر فوق‌العاده است چرا که می‌تواند در شرایطی که نمایشگر خاموش است، تست‌های خود را انجام دهد و به این ترتیب عواملی نظیر تفاوت در رزولوشن نمایشگر را حذف کند.

3DMark
اگر احتمالا در دانشگاه با استفاده از داده‌های آماری پروژه‌ای را انجام داده باشید، حتما می‌دانید که هر چه داده‌های واقعی شما بیشتر باشد مدل آماری شما بهتر خواهد بود. به همین دلیل است که ما 3DMark را نیز در لیست خود قرار داده‌ایم. 3DMark هم مانند GFXBench بر عملکرد گرافیکی ابزار هوشمند شما نظارت دارد و باز هم مانند GFXBench می‌توان از 3DMark نیز علاوه بر  مقایسه ابزارهای هوشمند برای مقایسه سخت‌افزارهای مختلف نیز به لطف تست Ice Storm Unlimited بهره گرفت.

همچنین این نرم‌افزار هم در پلت‌فرم‌های مختلف نظیر اندروید، iOS، ویندوز و ویندوز RT موجود است. در این بنچمارک هرچه امتیاز بالاتر باشد، محصول قدرت پردازش گرافیکی بیشتری دارد و قادر است به شکل بهتری بازی‌های گرافیکی را اجرا کند.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش دسترسی به Private Browsing در اندروید

در مرورگر کروم شما میتوانید صفحات اینترنت را طوری باز کنید که هیچ قابلیت ردگیری در آن وجود نداشته باشد و این جستجوی شما در هیچ کجا ثبت نشود. به اینکار Private Browsing میگویند.

در این مطلب آموزش دسترسی به Private Browsing در اندروید را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش افزایش سرعت اینترنت با چند کلیک ساده

زمانی که با اینترنت کار میکنید عوامل مختلفی باعث کاهش سرعت شما میشود. اگر بتوانید تمامی این گزینه ها را مسدود کنید، سرعت اینترنت شما افزایش میابد و میتوانید از حداکثر ظرفیت اینترنت خود استفاده نمایید.

در این مطلب یکی از سریع ترین روش های افزایش سرعت اینترنت را برای شما آماده کرده ایم.

آشنایی با صفحه نمایش های AMOLED

تکنولوژی های موبایل ها روز به روز در حال پیشرفت هستند و از فناوری های جدید در دستگاه های موبایل استفاده میشود. از جمله تکنولوژی های جدید در صفحه نمایش گوشی های جدید استفاده میشود که از AMOLED در موبایل ها استفاده میشود.

در ادامه مطلب با صفحه نمایش های AMOLED بیشتر آشنا خواهیم شد.

AMOLE :AMOLED در حقیقت همان OLED ها هستند. تصویر در این نمایشگرها از خطوط زیاد کنار هم تشکیل شده است. فاصله بین این خطوط به قدری کم است که فقط با چشم مسلح قابل مشاهده است. در حقیقت تنها تفاوت این دو نمایشگر در این است که AMOLED ها رزولوشن تصویر بالاتر و مصرف انرژی کمتری دارند. زمان پاسخ گویی و Refresh Rate در این نمایشگرها بسیار بهتر شده و در واقع ایرادات نمایشگر های OLED را ندارد.

 

Super AMOLED: یکی از ایرادات وارده به نمایشگرهای AMOLED این بود که زیر نور زیاد تصاویر در آن قابل مشاهده نبودند و به همین دلیل رنگ سبز از این بین حذف شده و به صورت اشتراکی با دو رنگ قرمز و آبی بدست میاید. در حقیقت تراکم پیکسل ها در این نمایشگر بیشتر شده است. با روی کار آمدن Super AMOLED ها این مشکل رفع شد. این نمایشگرها باریک تر از نسل قبلی هستند، طول عمر بیشتری دارند، عملکرد صفحه لمسی آنها بهبود یافته و همچنین مصرف انرژی آنها تا 20 درصد کاهش یافته است. تکنولوژی ساخت Super AMOLED ها از ماتریس Pen Til پیروی میکند. برخلاف TFTها در این نمایشگر هر پیکسل دارای دو ساب پیکسل است.


Super AMOLED Plus: بیشتر گوشی ها از صفحه نمایش های Super AMOLED Plus برای نمایشگر های خود استفاده میکنند. کیفیت تصاویر در زیر نور زیاد در نمایشگرهای Super AMOLED Plus بسیار بهتر است. یکی دیگر از تفاوت های این دو نمایشگر این است که در AMOLED لایه های OLED و لایه ی صفحه لمسی از هم جدا هستند در صورتی که در Super AMOLED Plus این لایه ها تلفیق شده اند.

 

نمایشگرهای Super AMOLED Plus را میتوان نسخه ارتقا یافته Super AMOLED نیز دانست. در حقیقت در این نمایشگرها از 50 درصد ساب پیکسل بیشتر در قالب ماتریس RGB استفاده شده است. این تفاوت های اعمال شده سبب باریکتر و روشن تر شدن نمایشگرهای Super AMOLED Plus شده است. همچنین با این تغییرات بازدهی نمایشگر تا 18 درصد افزایش یافته است.

ورود به صفحه لاگین ویندوز 10 بدون نمایش لاک اسکرین

هنگامی که برای ویندوز 10 خود رمز عبور قرار میدهید در هنگام ورود به ویندوز ابتدا با صفحه لاک اسکرین مواجه میشوید که با حرکت دادن صفحه وارد صفحه لاگین خواهید شد.

در ادامه مطلب روش حذف ورود به صفحه لاک اسکرین برای لاگین کردن در ویندوز 10 را آموزش خواهیم داد.

آموزش تغییر منو Send to

منو Send to جهت ارسال سریع یک فایل با مکان دیگری از کامپیوتر است. شاید تغییراتی باشد که بخواهید روی این منو ایجاد کنید.

در این مطلب آموزش تغییر منو Send to را برای شما آماده کرده ایم.