پارتیشن System Reserved چیست و چه کاری انجام میدهد

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

پارتیشن System Reserved چیست و چه کاری انجام میدهد

حتما به هنگام نصب ویندوز با پارتیشنی با نام System Reserved برخورد کرده اید. بسیاری از کاربران ممکن است نداند که این پارتیشن که حجم کمی هم دارد چیست و چه کاری انجام میدهد.

در ادامه مطلب با کاربرد پارتیشن System Reserved آشنا خواهید شد.

این پارتیشن در واقع شامل دو موضوع و مسئله‌ی مهم است:

- اطلاعات مدیریت بوت (Boot Manager) و پیکربندی بوت (Boot Configuration): هنگامی که کامپیوتر شما راه‌اندازی می‌شود، بوت منیجر سیستم‌عامل ویندوز شروع به فعالیت کرده و اطلاعات بوت را از پایگاه ذخیره‌سازی اطلاعات مستقل پیکربندی بوت دریافت می‌کند. در این شرایط اطلاعات و عملکردهای بوت لودر کامپیوتر شما تحت تصرف پارتیشن System Reserved قرار دارد و نهایتا از طریق آن سیستم عامل ویندوز کامپیوتر شما راه‌اندازی خواهد شد.

- فایل‌های راه‌انداز BitLocker یا استارتاپ موردنیاز برای رمزگذاری داریو: در هر زمان که با استفاده از درایو رمزگذاری BitLocker اقدام به رمزگذاری هارد درایو خود کنید، پارتیشن System Reserved فایل‌های لازم به منظور اجرای کامپیوتر شما را ذخیره‌سازی می‌کند. در این شرایط کامپیوتر، ابتدا پارتیشن System Reserved کدگذاری نشده‌ را اجرا می‌کند و پس از آن درایو اصلی رمزگذاری شده‌ شما رمزگشایی شده و نهایتا از این طریق سیستم عامل کدگذاری شده‌ی دستگاه‌تان اجرا می‌شود.

در شرایطی که تمایل به استفاده از درایو رمزگذاری BitLocker را داشته باشید وجود پارتیشن System Reserved ملزم و ضروری خواهد بود، چرا که در غیر این صورت امکان رمزگذاری به وسیله‌ BitLocker وجود ندارد. فایل‌های راه‌انداز مهم و حیاتی نیز به طور پیش فرض در پارتیشن System Reserved ذخیره می‌شوند، اما اگر تمایل داشته باشید می‌توانید این فایل‌ها را در سایر پارتیشن‌های ویندوزی خود ذخیر‌ه‌سازی کنید.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش غیر فعال کردن WiFi-Assist در iOS 9

سیستم عامل جدید اپل قابلیت های بسیاری دارد. یکی از قابلیت های آن WiFi-Assist میباشد، این قابلیت برای استفاده بهتر از اینترنت و داشتن کیفیت و سرعت بالاتر هنگام استفاده از اینترنت در گوشی میباشد.

این امکان باعث میشود تا در صورتیکه ارتباط اینترنت وایرلس شما ضعیف شد به صورت خودکار از اینترنت سیم کارت استفاده کرده تا افت سرعتی را کاربر مشاهده نکند.

این امکان در کشور ما به علت وجود اینترنت های حجمی با قیمت های بالا برای کاربران ممکن است دردسر ایجاد کرده و حجم اینترنت را به صورت ناخواسته مصرف نمایید.

در ادامه مطلب روش غیر فعال کردن قابلیت Wifi-Assist را در iOS 9 آموزش خواهیم داد.

آموزش روش انتقال و کپی متن در ورد با کلید F2

روش های بسیاری برای کپی و یا انتقال متن در ورد وجود دارد که یکی از روش های معمول و میانبر استفاده از کلید های ترکیبی Ctrl + C یا Ctrl + X است. روش دیگری نیز برای انتقال و کپی کردن متن در ورد وجود دارد که ساده از روش بالا است.

در ادامه مطلب روش انتقال و کپی کردن متن در ورد را آموزش خواهیم داد.

آموزش انتقال اطلاعات از فایرفاکس به کروم

مرورگر فایرفاکس و کروم رقابت بسیار شدیدی با هم دارند و به همین دلیل شاید انتخاب بین این دو کمی سخت باشد و شما بخواهید هر دو را با هم داشته باشید. پس حتما برای شما هم پیش میاید که بخواهید اطلاعاتی بین این دو مرورگر جا به جا کنید.

در این مطلب آموزش انتقال اطلاعات از فایرفاکس به کروم را برای شما آماده کرده ایم.

آشنایی با افزونه ای برای مدیریت تب های فایرفاکس

هنگامی که فضای مجازی به جستجو میپردازید ممکن است تعداد تب های زیادی را باز کنید. در بسیاری از مرورگر ها چیدمان این تب ها مشابه یکدیگر میباشد. اما میتوانید با افزونه ای در فایرفاکس چیدمان تب های خود را تغییر دهید.

در ادامه مطلب شما را با افزونه ای برای مدیریت تب های فایرفاکس آشنا خواهیم کرد.

آموزش ساخت پسورد تصویری در ویندوز 10

روش های بسیاری برای پسورد گذاری بر روی ویندوز وجود دارد. یکی از ویژگی های ویندوز 10 قابلیت پسورد گذاری با استفاده از تصویر است. در این روش یک تصویر را انتخاب کرده و 3 حرکت بر روی آن انتخاب میکنید تا ثبت شود.

در ادامه مطلب روش پسورد گذاری با استفاده از تصویر در ویندوز 10 را آموزش میدهیم.

مطالب مرتبط